9-συμβουλές-που-θα-σας-εγγυηθούν-ότι-θα-62365

9 συμβουλές που θα σας εγγυηθούν ότι θα βρείτε το τέλειο δώρο για όλους

Ανάγνωση: 8'

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα Χριστούγεννα είναι η πιο υπέροχη εποχή του χρόνου, αλλά μερικές φορές μπορεί να είναι και η πιο αγχωτική εποχή του χρόνου.

Ξέρεις για ποιο πράγμα μιλάω.

«Α, δεν χρειάζομαι τίποτα», λέει η γυναίκα σου. Αλλά ξέρετε ότι αυτό δεν είναι αλήθεια. Στη συνέχεια, υπάρχουν οι φίλοι, οι γονείς, τα πεθερικά σας και πολλά άλλα. Θα μπορούσατε να τους ρωτήσετε τι θέλουν και, αν είστε πραγματικά τυχεροί, θα σας πουν ακριβώς και μπορείτε να πάτε να το αγοράσετε, αλλά αυτό αφαιρεί όλο τον ρομαντισμό από την εκδήλωση και το κάνει αρκετά απρόσωπο. Και σίγουρα δεν θέλετε να καταφύγετε στην αγορά του DVD του Transformers 2 στο Wal-Mart επειδή ήταν σε έκπτωση 3 $ τη Μαύρη Παρασκευή, μαζί με πολλές άλλες ξεπερασμένες και απίστευτες ταινίες.

Αυτός είναι ο απόλυτος οδηγός για να βρείτε το τέλειο δώρο για όλους και για όλους. Σοβαρά. Εμείς στο redditgifts έχουμε παρακολουθήσει εντελώς άγνωστους να συγκεντρώνουν, να στέλνουν και να λαμβάνουν εκατοντάδες χιλιάδες δώρα στις διαδικτυακές ανταλλαγές δώρων μας και μάθαμε ένα ή δύο (ή εννέα) για το τι κάνει ένα υπέροχο δώρο.

1. Κάντε το παρόν γεγονός.

Γίνετε δημιουργικοί με τη συσκευασία! Αντί να τους δίνετε απλώς ένα δώρο σε κανονικό χαρτί περιτυλίγματος, σκεφτείτε την εμπειρία δώρου ως μια εκδήλωση — και θέλετε να βεβαιωθείτε ότι θα το απολαύσουν. Κρύψτε το δώρο του και στείλτε τον σε ένα κυνήγι οδοκαθαριστών για να το βρει. Αντί να του δώσετε απλώς μια δωροκάρτα, κρύψτε ένα μυστικό μήνυμα σε ένα βιβλίο Twilight που τον στέλνει στον κωδικό της δωροκάρτας. Ή ράψτε το δώρο της σε έναν γιγάντιο γεμιστό καρχαρία, ώστε να πρέπει να τον χειρουργήσει για να τον βγάλει. Και ποτέ, ποτέ, μην υποτιμάτε την απόλυτη διασκέδαση του ξετυλίγματος των δώρων. Μερικές φορές, η ποσότητα μπορεί να σημαίνει ποιότητα, όταν πρόκειται για μια δέσμη μικρών αντικειμένων που τυλίγονται ξεχωριστά.

2. Τώρα, κυριολεκτικά δώσε μια εμπειρία.

Λατρεύει το Les Mis, αλλά έχει ήδη το βιβλίο και την ταινία και την αφίσα της ταινίας; Αγοράστε τα εισιτήριά της για να δείτε την παράσταση. Ένα από τα αγαπημένα μου δώρα όλων των εποχών που έχω δει ήταν ένας οδηγός μυστηρίου βήμα προς βήμα που έστειλε τον χαρισμένο σε ένα εστιατόριο, του αγόρασε ένα δείπνο Flying Spaghetti Monster και πλήρωσε για αυτόν και το ραντεβού του για να παίξει στο arcade.

3. Κάντε μια λίστα με όλα τα πράγματα για τα οποία ενδιαφέρεται το άτομο και τα πράγματα που καθορίζουν ποιος είναι.

Κάντε αυτή τη λίστα μεγάλη – αφιερώστε τουλάχιστον δύο ολόκληρα λεπτά γράφοντας όσα περισσότερα πράγματα μπορείτε. Τώρα σκεφτείτε κάτι που να ταιριάζει με κάθε στοιχείο αυτής της λίστας, μικρό ή μεγάλο. Δεν χρειάζεται να δώσετε όλα αυτά τα δώρα, αλλά πρόκειται να χτυπήσετε μερικές ωραίες ιδέες που δεν θα είχατε διαφορετικά, και όταν συνδυάσετε μερικές από αυτές, ο χαρισμένος σας θα εκτιμήσει πόσο προσωπικοί και στοχαστικοί ήσασταν. Ένας άντρας που πάσχει από κατάθλιψη, λατρεύει την επιστημονική φαντασία και ενδιαφέρεται επίσης για την ανδρική μόδα, πήρε ένα δώρο που μπορεί να αλλάξει τη ζωή του, το οποίο ήταν τέλεια προσαρμοσμένο σε αυτόν. Κάποιος που λατρεύει το μπέικον πήρε μια γκουρμέ συνδρομή για το μπέικον του μήνα. Οπωσδήποτε ναι.

4. Κοίταξε στο παρελθόν.

Ίσως κάποιος στη λίστα σας αποφοίτησε πρόσφατα από το κολέγιο και θα μπορούσατε να πλαισιώσετε το δίπλωμά του για προβολή. Μια από τις συμμετέχουσες στην ανταλλαγή δώρων έλαβε μια ζωγραφιά του σκύλου της που είχε πεθάνει τον προηγούμενο χρόνο. Αφήστε τους να ξαναζήσουν την παιδική τους ηλικία. Ένας συμμετέχων, του οποίου ο αδελφός είχε πουλήσει το Nintendo 64 του, έλαβε άλλον ένα. Και ποιο παιδί δεν ευχήθηκε να μπορούσε να φάει μόνο τα marshmallows από το κουτί Lucky Charms;

5. Αναρωτηθείτε τι χρειάζεται αυτό το άτομο.

Κάτι χρειάζονται. Το κλειδί είναι να σκεφτόμαστε ευρύτερα. Τι χρειάζεται ένας εξαιρετικά πολυάσχολος επιτυχημένος επιχειρηματίας; Χρόνος, μάλλον. Υπάρχουν τόνοι προϊόντων εκεί έξω για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να κάνουν τη ζωή τους πιο αποτελεσματικά. Θα μπορούσατε ακόμη και να ρωτήσετε άλλα άτομα που γνωρίζετε ποιες είναι οι επαγγελματικές συμβουλές τους. Έχετε μια αδερφή σε σχολή νοσηλευτικής; Φτιάξτε ένα κιτ επιβίωσης φοιτήτριας νοσοκόμας! Η σκέψη σε ένα πιο γενικό επίπεδο θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από την κανονική, στενότερη οπτική σας για αυτό το άτομο.

6. Κάνε λίγο stalking.

Αν όλα τα άλλα αποτύχουν, καταδιώξτε. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν μια λίστα επιθυμιών στο Amazon, και θα εκπλαγούν και θα ενθουσιαστούν αν με κάποιο τρόπο βρήκατε ακριβώς αυτό που ήθελαν χωρίς καν να ρωτήσουν – και ότι μπορεί να έχουν ξεχάσει ακόμη και ότι ήθελαν οι ίδιοι. Κοιτάξτε το ιστορικό τους στο Facebook για ενδείξεις. Εάν είναι redditor, μπορείτε να δείτε τι είδους πράγματα έχουν δημοσιεύσει και σχολιάσει στο παρελθόν και μπορεί επίσης να έχουν μια λίστα επιθυμιών στην αγορά του reddit.

7. Συμπεριλάβετε λίγο από τον εαυτό σας.

Κάντε το προσωπικό με διαφορετικό τρόπο — εξατομικευμένο από εσάς και όχι για εκείνους. Δημιουργήστε ένα έργο τέχνης, γράψτε ένα τραγούδι, πλέξτε ένα φουλάρι — καταλαβαίνετε την ιδέα. Συνδυάστε το με μία (ή περισσότερες) από τις παραπάνω προτάσεις για ένα εξαιρετικά εξατομικευμένο δώρο.

8. Κάντε τους να γελάσουν.

Μην δίνετε μόνο ένα Kindle. Δώστε στον τρελό φιλελεύθερο φίλο σας ένα Kindle κρυμμένο μέσα σε ένα αντίγραφο της αυτοβιογραφίας της Sarah Palin. Γνωρίζετε κάποιον που λατρεύει τις πατάτες; Δώστε της 22 λίβρες από αυτά. Ο μπλόγκερ του Comedy Central, Mike Pomranz του Tosh.0 συμμετείχε σε μια από τις ανταλλαγές δώρων μας και έστειλε στον δώρο του εκατό τρισεκατομμύρια δολάρια — και ήταν πραγματικό, απλώς έτυχε να είναι και ένα νόμισμα της Ζιμπάμπουε που δεν λειτουργεί πλέον.

9. Να είστε φιλανθρωπικοί.

Εντάξει, άρα κάποιος στη λίστα σας έχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ό,τι έχει αυτή χρειάζεται? Δεν σε πιστεύω, αλλά δεν πειράζει, γιατί υπάρχουν πολλοί άλλοι άνθρωποι εκεί έξω που δεν έχουν όλα όσα χρειάζονται. Βρείτε κάτι για το οποίο είναι παθιασμένοι και, στη συνέχεια, δωρίστε για αυτόν τον σκοπό. Ήταν εθελοντής στην Αϊτή; Κάντε δωρεά στη φιλανθρωπική οργάνωση με την οποία πήγε εκεί. Είναι λάτρης των σκύλων; Κάντε δωρεά για τη διάσωση ζώων. Υπάρχουν χιλιάδες φιλανθρωπικές οργανώσεις που βοηθούν τους εφήβους να βγουν από τους δρόμους, να θεραπεύουν τον καρκίνο, να αποκαθιστούν τοξικομανείς, να αγωνίζονται για τα αναπαραγωγικά δικαιώματα των γυναικών και πολλά άλλα. Κάντε ένα δώρο σε έναν σκοπό που έχει σημασία στο όνομά τους. 

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Γιατί δεν είναι σήμερα του Αγίου Γεωργίου – Πότε είναι φέτος η γιορτή

Άλλαξε η γιορτή του Αγίου Γεωργίου 2024: Όλα τούμπα με τις φετινές ημερομηνίες

Μαθεύτηκαν τα ευχάριστα: Σάστισε η Ματίνα Παγώνη με την έκπληξη που της έκαναν στον “αέρα”- Η πιο χαρούμενη μέρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ