όλα-τα-σημάδια-που-μαρτυρούν-ότι-ερωτε-61462

Όλα τα σημάδια που μαρτυρούν ότι ερωτεύτηκες το άλλο σου μισό : Τον καλύτερό σου φίλο

Ανάγνωση: 6'

Ένα από τα πιο συνηθισμένα πράγματα που θα ακούσεις από αρραβωνιασμένους είναι: “Δεν το πιστεύω ότι θα παντρευτώ την καλύτερή μου φίλη!” Και είναι αλήθεια ότι οι σημαντικοί μας άλλοι είναι συχνά οι καλύτεροι φίλοι μας – μερικές φορές εξ ορισμού, μερικές φορές επειδή περνάμε τόσο πολύ χρόνο μαζί τους και μερικές φορές επειδή γίνονται οι καλύτεροι φίλοι μας καθώς μεγαλώνει και η αγάπη μας γι’ αυτούς. Αλλά μερικές φορές, είναι επειδή ξεκίνησαν ως οι καλύτεροι φίλοι μας πριν ανακαλύψουμε ότι έχουμε ρομαντικά συναισθήματα γι’ αυτούς.

Αν είστε σαν εμένα και τα φτιάξατε/παντρευτήκατε με κάποιον που ήταν ο καλύτερός σας φίλος για πολύ καιρό πριν έχετε το μυαλό να φωνάξετε την αγάπη σας γι’ αυτόν από τις ταράτσες των σπιτιών, πιθανόν να έχετε καταλάβει ότι υπάρχουν σημάδια που οι δυο σας μπορεί να αγνοούσατε ή απλά να μην καταλαβαίνατε εκείνη την εποχή – ξέρετε, πριν κάνετε αυτό το άλμα από φίλοι σε πιτσουνάκια. Υπό το πρίσμα αυτό, λοιπόν, ιδού τα μεγαλύτερα σημάδια που αναβοσβήνουν δείχνοντας κάτι που θα θέλαμε να είχαμε δει από τότε.

1. Προσπαθείς να δείχνεις στα καλύτερά σου όταν πρόκειται να συναντηθείτε

Όταν ο νυν σύζυγός μου ήταν κοντά μου σε φιλικό περιβάλλον, έκανα τουλάχιστον μεγαλύτερη προσπάθεια για την εμφάνισή μου από ό,τι αν έκανα παρέα με έναν πλατωνικό φίλο ή μια ομάδα φίλων. Ξέρω τώρα ότι ήθελα να ξεχωρίζω σε αυτό το άτομο, οπότε είναι λογικό.

2. Η επαφή όταν χαιρετιέστε είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή

Ενθουσιάζεστε όταν τους αγκαλιάζετε και διαρκεί λίγο περισσότερο από μια αγκαλιά από άλλους φίλους; Μήπως ο αποχαιρετισμός δεν είναι πλήρης χωρίς αυτή την αγκαλιά; Ίσως να θέλετε να το σκεφτείτε αυτό.

3. Δίνετε την εντύπωση ότι είστε ήδη ζευγάρι

Ενθουσιάζεστε όταν τους αγκαλιάζετε και διαρκεί λίγο περισσότερο από μια αγκαλιά άλλων φίλων; Ο αποχαιρετισμός δεν είναι πλήρης χωρίς αυτή την αγκαλιά; Ίσως να θέλετε να σκεφτείτε αυτό.

4. ” Αν χαμογελάς εσύ, χαμογελάω και εγώ”

Αυτό περιλαμβάνει το να γελοιοποιηθείτε εντελώς προς όφελός τους ή να πάτε σε μια συναυλία ενός συγκροτήματος που μισείτε απόλυτα, μόνο και μόνο επειδή το αγαπούν. Ή να προσποιηθείτε ότι αγαπάτε ένα αηδιαστικό φαγητό που αγαπούν.

5. Τα κοπλιμέντα ακούγονται σαν μουσική στα αυτιά σας

Σίγουρα, τα κομπλιμέντα από την οικογένεια και άλλους φίλους είναι ωραία και κολακευτικά. Αλλά όταν αυτός ο ιδιαίτερος φίλος σχολιάζει ότι δείχνετε ωραία ή ότι κάνατε σπουδαία δουλειά σε κάτι, σας κάνει να θέλετε να σκαρφαλώσετε στην κορυφή ενός βουνού και να τραγουδήσετε, σε στυλ Sound of Music.

6. Ούτε μία ώρα μακρυά

Όταν αρχίζετε να βγαίνετε με κάποιον, θέλετε να είστε μαζί όλη την ώρα. Αλλά όταν δεν τα έχετε καν φτιάξει ακόμα, κάθε στιγμή με αυτό το άτομο μοιάζει ακόμα πιο πολύτιμη.

7. Το αίσθημα της ζήλιας σας καίει παραδόξως τα μάγουλα

Αυτό είναι αρκετά προφανές, αλλά ναι. Πέρα από την εγκάρδια συμπεριφορά, διερευνήστε αν ένα πιθανό ρομαντικό ενδιαφέρον για τον σημαντικό σας άλλο, σας κάνει τα σωθικά σας να αισθάνονται σαν να έχουν πάρει φωτιά. Και όχι με την καλή έννοια – όπως, φλόγες στο πλάι του προσώπου σας.

8. Ο Φρόυντ είχε δίκιο για τα όνειρα και το υποσυνείδητο

Κανείς δεν γνωρίζει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ το νόημα των περισσότερων τύπων ονείρων, αλλά είναι δύσκολο να διαφωνήσει κανείς με το γεγονός ότι αν ένα πρόσωπο κάνει συνεχώς εμφανίσεις στα όνειρά σας, μάλλον σημαίνει ότι το σκέφτεστε. Και αν αυτές οι σκηνές είναι συνήθως ρομαντικές, λοιπόν, είναι κάπως αδιαμφισβήτητο.

9. Κρατάτε ασυναίσθητα ένα κομμάτι από τον άλλον

Ή απλά να εισπνέετε χαμηλόφωνα κάθε φορά που σας αγκαλιάζουν ή σας πλησιάζουν ή οτιδήποτε άλλο – ακόμη και αν είχαν μια δραστήρια/ιδρωμένη μέρα. Στην πραγματικότητα, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ αν είχαν μια δραστήρια/ιδρωμένη μέρα.

10. Υπάρχει πλήρη ταύτιση και “καθρεφτισμός” συμπεριφοράς

Κάθε καλός φίλος είναι εκεί για τους φίλους του στις πιο απελπισμένες ώρες τους. Αλλά οι δυσκολίες ενός καλύτερου φίλου με τον οποίο είστε ερωτευμένοι θα νιώσετε σαν τις δικές σας σε σημείο που είναι πολύ πιθανό να σας πληγώσουν σωματικά. Πόνοι στο στομάχι όταν ο φίλος σας κλαίει ίσως είναι μια καλή ένδειξη ότι είστε ερωτευμένοι.

11. Μήπως όλα τα τραγούδια έχουν συνομωτικά αρχίσει να σας θυμίζουν κάτι?

Κάθε ερωτικό τραγούδι – ειδικά αυτά που αφορούν τον ανεκπλήρωτο έρωτα – θα αρχίσει να σας μιλάει σαν να τα τραγουδάει η BFF σας σε σημείο που να μπορείτε να δημιουργήσετε πολλαπλές λίστες αναπαραγωγής στο Spotify που να καταγράφουν το σύνολο της σχέσης σας, ανά έτος (όχι ότι το έχω κάνει αυτό ή κάτι τέτοιο).

12. ” Εκ παραδρομής “

“Γεια σου, ξέρω ότι είναι 2:45 π.μ. και αύριο είναι το πάρτι γενεθλίων της γιαγιάς σου που πρέπει να βοηθήσεις στο στήσιμο, αλλά θα ήθελα πραγματικά μια συζήτηση”. Αν μπορείτε να φανταστείτε τον φίλο σας να το λέει αυτό και ο λόγος που θα ήσασταν εκεί γι’ αυτόν ξεπερνά τα καθήκοντα του απλού καλού φίλου -όπως ότι αισθάνεστε πεταλούδες στο στομάχι σας και ότι σας τιμά που σας επέλεξε για αυτή τη σημαντική συζήτηση- μπορεί να συμβαίνει κάτι βαθύτερο.

13. Έχετε ήδη φτιάξει στο μυαλό σας μια χολιγουντιανή σκηνή φιλιού

Δεν είναι ντροπή. Κανείς δεν μπορεί να ελέγξει τις σκέψεις του, εντάξει;

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ