γιατί-ένας-άντρας-σταματάει-να-μας-στέ-111152

Γιατί ένας άντρας σταματάει να μας στέλνει μηνύματα – και ποια δικαιολογία του δεν πρέπει να πιστέψουμε

Ανάγνωση: 3'

Γνωρίσατε κάποιον και φαίνεται να πηγαίνει καλά μεταξύ σας. Έχετε βγει μερικά ραντεβού και, εδώ και μερικές εβδομάδες, ανταλλάσσετε μηνύματα. Μέχρι που τα δικά του αρχίζουν να λιγοστεύουν και, σταδιακά, σταματούν εντελώς, χωρίς προφανή λόγο, αφήνοντάς σας να αναρωτιέστε τι πήγε στραβά.

Οι ειδικοί απαντούν

Τον κούρασαν τα γραπτά μηνύματα. Σε αυτή την περίπτωση βέβαια δεν μπορείτε να το ξέρετε αν δεν σας το πει ξεκάθαρα. Αν όμως σάς ενδιαφέρει πραγματικά η σχέση, δεν έχετε να χάσετε κάτι κάνοντάς του ένα τηλεφώνημα και διερευνώντας τις προθέσεις του μέσα από την -πιο ξεκάθαρη- προφορική επικοινωνία.

Η σχέση σας δεν είναι τόσο σοβαρή όσο (θέλετε να) νομίζετε. Το γεγονός, ας πούμε, ότι τον γνωρίσατε σε ένα πάρτι ή ένα μπαρ και υπήρξε κάποια έλξη δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η σχέση σας θα συνεχιστεί. Μόνο αν επιδιώκουν και οι δύο πλευρές τις συναντήσεις θα υπάρξει εξέλιξη. Διαφορετικά, τα μηνύματα δεν προϋποθέτουν και καμία σπουδαία συναισθηματική επένδυση – μπορεί κάλλιστα εκείνος να ανταλλάσσει μηνύματα με άλλες πέντε ή να είναι παντρεμένος με παιδιά.

Φλερτάρει/έχει σχέση και με άλλες. Ένα φλερτ που εξελίσσεται μέσω μηνυμάτων δεν είναι αρκετά σοβαρό ώστε κάποιος να μπει στη διαδικασία να σας δώσει εξηγήσεις του τύπου: «Πρέπει να σταματήσουμε να επικοινωνούμε, γιατί έχω αρχίσει να βγαίνω με μια άλλη γυναίκα, που μου αρέσει περισσότερο». Απλά, παύει να δίνει σημεία ζωής. Δεν είναι ό,τι καλύτερο, αλλά συμβαίνει.

Κάνατε/είπατε κάτι που τον ενόχλησε. Μέσα από τα μηνύματα είναι ευκολότερο να γίνουν παρεξηγήσεις, ειδικά αν ο ένας δεν γνωρίζει καλά τον άλλο, οπότε ένα «αστειάκι» σας, για παράδειγμα, θα μπορούσε να του φανεί προσβλητικό. Αν λοιπόν αισθάνεστε ότι κάτι τον πείραξε στη συμπεριφορά σας, ίσως να μην είναι ιδέα σας. Από την άλλη, αν δεν συμμερίζεται το χιούμορ σας, αυτή η σχέση μπορεί ούτως ή άλλως να μην έχει προοπτικές.

Ποια δικαιολογία του δεν πρέπει να πιστέψετε

Αν τον ρωτήσετε γιατί δεν απαντά στα μηνύματά σας και ισχυριστεί ότι δεν έχει χρόνο, δεν είναι αλήθεια. Ένας άντρας που πραγματικά ενδιαφέρεται για εσάς, όπως τονίζει ο ειδικός, θα βρει τρόπο να επικοινωνήσει μαζί σας ακόμα και με ένα σύντομο SMS. Αν λοιπόν, για παράδειγμα, δεν έχετε νέα του για πάνω από μία εβδομάδα, απλά έχει άλλες προτεραιότητες στη ζωή του.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

«Ο άντρας μου θέλει κάθε μέρα διαφορετικό φαγητό. Εγώ δουλεύω όλη μέρα και δεν προλαβαίνω. Τι να κάνω;»

Το τρικ που ξέρουν ελάχιστοι: Πώς να βλέπεις τα μηνύματα στο Messenger, χωρίς να δει ο αποστολέας ότι «διαβάστηκε»

“Πέσαμε” από τα σύννεφα με αυτούς τους 2: 11 διάσημοι Έλληνες με τους οποίους είχε σχέση η Ναταλία Γερμανού

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ