η-μάρα-μεϊμαρίδη-εξομολογείται-για-τη-69583

Η Μάρα Μεϊμαρίδη εξομολογείται για την 3η πεθερά της: “Έλεγε στον γιο της ότι έτσι και την πάρεις αυτή θα πέσω από τον 4ο”

Ανάγνωση: 1'

Η λατρεμένη Μάρα Μεϊμαρίδη έκανε μια άκρως αποκαλυπτική δήλωση. Αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και τους άντρες που πέρασαν από εκείνη. Επίσης, μίλησε για την ιστορία της με την τρίτη πεθερά της.

Η αποκάλυψή της

«Στα 18 μου με πάντρεψε η μητέρα μου. Ο θείος ο Μίμης βρήκε τον γαμπρό, ήταν ωραίος άνδρας, μετά από 2 χρόνια γάμου χώρισα και έφυγα στην Γαλλία. Πρώτη φορά πάτησα και πόδι στη μαμά μου και έφυγα στο Παρίσι. Ο δεύτερος σύζυγός μου ήταν Γάλλος και καθηγητής μου. Στη Γαλλία σπούδασα βιολογία, ανθρωπολογία και ιατρική. Είχαμε 16 χρόνια διαφορά. Ήμουν τότε 21 με 22. Δεν ξέρω αν ζει ακόμα ο δεύτερος σύζυγός μου. Ο τρίτος γάμος μου ήταν με τον Γιώργο Μεϊμαρίδη και είχαμε 14 χρόνια διαφορά. Ήταν ιδιοκτήτης του “Άκρον Ίλιον Κρυστάλ”. Αυτόν τον άντρα τον θαύμαζα. Ήταν σαν μέντορας για μένα. Ο γάμος μας έγινε όταν ήμουν 28. Μετά από 1 χρόνο έκανα και το παιδί. Η τρίτη μου πεθερά έλεγε στον γιο της ότι “έτσι και την πάρεις αυτή θα πέσω από τον 4ο”. Δεν με ήθελε γιατί είχα πολλά διαζύγια. Δεν είχε έρθει στο γάμο. Λίγο πριν γεννήσω τα βρήκαμε».

Κλείνοντας, είναι πολύ συνηθισμένο οι νύφες να μην τα πηγαίνουν καλά με τις πεθερές. Το θέμα είναι κάποια στιγμή να τα βρίσκουν γιατί όλοι πλέον ανήκουν στην ίδια οικογένεια.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Μάρα Μεϊμαρίδη: «Έκανα υπνωτισμό και είδα ότι στην προηγούμενη ζωή ήμουν γυναίκα του Απόστολου Παύλου»

Φτυστοί μάνα και γιος: Η σικάτη πεθερά της Ολυμπίας Χοψονίδου λατρεύει τη νύφη της και είναι ίδια ο Σπανούλης

«Είμαι 55 ετών, ο άντρας της κόρης μου με φλερτάρει και μου αρέσει πολύ. Με ιντριγκάρει το απαγορευμένο»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ