εξοργιστική-ιστορία-ξεφτίλα-δεν-έδω-69537

Εξοργιστική ιστορία: “Ξεφτίλα. Δεν έδωσαν σουβλάκι στο παιδί μου, επειδή δεν είχα πληρώσει συνδρομή στον Σύλλογο Γονέων”

Ανάγνωση: 4'

Όπως πολλές φορές έχουμε αναφέρει, οι κινήσεις ανθρωπιάς δυστυχώς δεν είναι πολλές. Παρακάτω θα βρείτε μια ιστορία που μας εξοργίζει. Τα παιδιά δεν φταίνε σε τίποτα και πρέπει να τα σεβόμαστε και να τα προστατεύουμε. Πρόκειται για μια μονογονεϊκή οικογένεια. Το παιδί κατά την διάρκεια του σχολείου πήγε να πάρει ένα σουβλάκι όπως έδιναν και στα υπόλοιπα παιδιά, αλλά ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων δεν του το έδωσε γιατί η μητέρα δεν είχε δώσει τα 10 ευρώ που για την ετήσια συνδρομή.

Χρύσα: Τι συνέβη

“Κάθε χρόνο πολλά σχολεία την Τσικνοπέμπτη, προσφέρουν σουβλάκια στα παιδιά για το καλό.

Κάθε χρόνο πλήρωνα τον σύλλογο γονέων συνδρομή και ας μην βλέπαμε κανένα έργο από εκείνους καθώς γνωρίζουμε καλά ότι οι περισσότεροι σύλλογοι εξυπηρετούν την εικόνα του κάθε ψωνισμένου που θέλει με αυτόν τον τρόπο να βρει πάτημα να μπει στον δήμο της εκάστοτε περιοχής. Έλεγα όμως δεν βαριέσαι…”

Έπειτα συνέχισε και είπε: “Πέρσι έχασα τον άντρα μου σε τροχαίο, το παιδί μου πάει φέτος έκτη δημοτικού. Στριμωχτήκαμε πολύ, βρήκα και δεύτερη δουλειά για να τα βγάλουμε πέρα και μέσα σε όλα, πριν ενα μηνα ήρθε το ρεύμα 500 ευρώ χωρίς ιδιαίτερη κατανάλωση. Τα ξέρετε τα ζείτε, τα ζούμε όλοι.

Δεν έδωσα λοιπόν φέτος συνδρομή στον σύλλογο διότι ακόμη και αυτά τα 10 ευρώ δεν μου περίσσευαν. Δεν θα αναφερθώ καν ότι κανείς από τον Σύλλογο, που και καλά υπάρχει για να βοηθάει τη σχολική κοινότητα, δεν ρώτησε πως ζούμε και πως περνάμε. Αυτό έγκειται στην ανθρώπινη ενσυναίσθηση του καθενός.

Αλλά για Το Θεό! Πήγε το παιδί μου σήμερα σχολείο όπως όλες τις μέρες και την τελευταία ώρα μοίραζαν σουβλάκια στα παιδιά. Πάει και το παιδί μου και του λένε “Της τάδε ο γιος δεν είσαι;” “Ναι” λέει το παιδί. “Αγόρι μου δεν γίνεται να σου δώσουμε σουβλάκι, η μαμά σου δεν έχει δώσει συνδρομή στο σύλλογο”. Το παιδί έμεινε με το στόμα ανοιχτό, πήγε παραπέρα και κοίταζε τα άλλα παιδιά τους φίλους του, να τρώνε.”

Μετά μας συγκλόνισε με τα λόγια: “Παρέλαβα ένα παιδί ψυχολογικό ράκος. Μόλις μου είπε τί έγινε, έγινα έξω φρενών. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ είναι για την απαράδεκτη συμπεριφορά, να εξαιρούν ένα παιδί από το φαγητό και να το υποβάλλουν στο βασανιστήριο να βλέπει τα άλλα να τρώνε και εκείνο όχι. Αν δηλαδή το παιδί μου ήταν πραγματικά πεινασμένο, αν δεν είχαμε φαγητό στο σπίτι, θα ήταν ό,τι πιο ανήθικο έχω αντικρύσει στη ζωή μου.

Πήγα και πήρα εγώ σουβλάκια στο παιδί μου σήμερα. Γιατί ο Σύλλογος Γονέων (γονέων; Ξέρουν τί είναι γονιός; Χαχα ας γελάσω ειλικρινά) τόσα χρόνια που μάσαγε τις συνδρομές και ποτέ δεν ελέγξαμε που πηγαίναν τα λεφτά μας, θυμήθηκε ότι δεν μας τα μάσησε φέτος και έκανε ανήθικο πόλεμο για 10 ευρω σε ένα μικρό παιδί μονογονεϊκής οικογένειας.”

Ξεφτίλα.

Χρύσα!

Πως θα ένιωσε εκείνο το μικρό παιδάκι την ώρα που έβλεπε τους συμμαθητές του να τρώνε και να γελάνε; Αυτή είναι η κοινωνία στην οποία ζούμε. Μια κοινωνία που την νοιάζουν τα 10 ευρώ και όχι ένα παιδί και μια οικογένεια με τόσα προβλήματα.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Ανείπωτη τραγωδία: Μητέρα πυροβόλησε το τρίχρονο αγοράκι της και μετά αυτοκτόνησε

Φpίκη: Μητέρα πλńρωσε γıα να σκоτwσоυν το παıδί της

Έγκυος 55χρονη ηθοποιός από τον 24χρονο σύζυγό της – Το μήνυμά του ζευγαριού

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ