μακάρι-να-ήταν-όλοι-έτσι-η-κυρία-αλεξάν-69525

Μακάρι να ήταν όλοι έτσι: Η κυρία Αλεξάνδρα έχασε γιο και αδελφή αλλά αντί για μνημόσυνο έκανε το τραπέζι σε άστεγους

Ανάγνωση: 1'

Καθημερινά βλέπουμε μικρές κινήσεις αγάπης και ανθρωπιάς που μας συγκινούν. Μακάρι όλοι οι άνθρωποι να ήταν σαν την κυρία Αλεξάνδρα αυτής της ιστορίας. Πιο συγκεκριμένα, η κυρία Αλεξάνδρα με καταγωγή από το Αγρίνιο είχε χάσει το γιο της και την αδερφή της. Όταν ήρθε η ώρα για να κάνει το μνημόσυνο αποφάσισε να κάνει τραπέζι σε 150 ανθρώπους, οι οποίοι έχουν ανάγκη, ανήμερα της Τσικνοπέμπτης.

Αγρίνιο: Η κίνηση συμπόνιας

Η κυρία Αλεξάνδρα έχασε τον γιο της και την αδελφή της και επέλεξε χθες, Τσικνοπέμπτη, να κάνει το τραπέζι σε 150 ανθρώπους -που έχουν ανάγκη- με κρέας, όπως το επιβάλει το έθιμο.

«Ευχόμαστε ο Θεός, αφενός να αναπαύσει τις ψυχές τους, μεθαύριο, το ψυχοσάββατο, η Εκκλησία θα προσευχηθεί για όλους τους κεκοιμημενους, αφετέρου να χαρίζει στις οικογένειες όλων σας υγεία και ευτυχία» υπογράμμισε ο εφημέριος του Ι.Ν Αγίου Δημητρίου Αγρινίου.

Κλείνοντας, η κυρία Αλεξάνδρα είναι ένας άνθρωπος που με αυτή την κίνηση μας γέμισε αγάπη και αισιοδοξία. Μακάρι όλοι να συμπεριφερόμασταν έτσι! Αποτελεί τρανό παράδειγμα προς μίμηση.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Τσıκνοπέμπτη: Από που προέρχεται η λέξη, τι σuμβολίζει – Γιατί πρέπει να είναι Πέμπτη;

Τσικνοπέμπτη από «χρυσάφι»: Η ακριβότερη της 20ετίας – Σε τι τιμές κυμαίνεται το κρέας, είδος πολυτελείας τα παϊδάκια!

“Κλείδωσε” ο καιρός για Τσικνοπέμπτη: Ποιοι θα ψήσουν στη βροχή και στο κρύο και πού θα έχουν 20ρια με ήλιο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ