μας-κάνεις-περήφανους-κωνσταντίνα-γι-69553

Μας κάνεις περήφανους: Κωνσταντίνα Γιαντσίδη, η μαθήτρια που έκανε ρεκόρ με 19.625 μόρια στις πανελλήνιες

Ανάγνωση: 1'

Η γλυκύτατη Κωνσταντίνα Γιαντσίδη από την Ρόδο είναι πρώτη στην Ελλάδα. Έσπασε κάθε ρεκόρ στη βαθμολογία των Πανελλήνιων σημειώνοντας πρωτιά που θα μείνει στην ιστορία φτάνοντας τα 19.625 μόρια.

Τα μόρια της Κωνσταντίνας

Περήφανη «πρωτιά» σε πανελλαδικό επίπεδο, κατάφερε να πετύχει σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας ΡΟΔΙΑΚΗ η Ροδίτισσα μαθήτρια Κωνσταντίνα Γιαντσίδη του Γεωργίου, συγκεντρώνοντας 19.625 μόρια, βαθμολογία που της δίνει επάξια υψηλότατη θέση (ενδεχομένως και πρωτιά σε ολόκληρη τη χώρα) αλλά ταυτόχρονα και το εισιτήριο να μπει στην Ιατρική Σχολή.

Η μαθήτρια του Λυκείου Αφάντου κατάφερε να επιτύχει τις εξής βαθμολογίες: Χημεία 20, Φυσική 20 Βιολογία 19,8 και έκθεση 18,6!

Τι είπε η  Κωνσταντίνα

Μιλώντας στη ΡΟΔΙΑΚΗ η Κωνσταντίνα, επισήμανε ότι «Η φετινή χρονιά απαιτούσε επίπονη προσπάθεια και προσήλωση στο στόχο. Είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί οι κόποι μου δικαιώθηκαν. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τον αγώνα τους!». Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά πάσα πιθανότητα ενδέχεται να είναι η πρώτη των πρώτων σε όλη τη χώρα.

Κλείνοντας, η Κωνσταντίνα Γιαντσίδη είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους, μικρούς και μεγάλους. Σημασία έχει πως όταν βάλεις έναν στόχο με αφοσσίωση μπορείς να τον πετύχεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ