νίκος-κοκλώνης-έβγαζα-κάθε-μέρα-πέντ-66996

Νίκος Κοκλώνης: «Έβγαζα κάθε μέρα πέντε εκατομμύρια ευρώ αλλά δεν ήμουν ευτυχισμένος»

Ανάγνωση: 2'

Σε όλους αρέσει να περνάνε καλά. Πολλοί προτιμούν είτε πιο χαλαρούς τρόπους είτε πιο εκλεπτυσμένους. Ο Νίκος Κοκλώνης, ο γνωστός παρουσιαστής, έκανε άλλη μια εξομολόγηση που αφορά τους τρόπους που διασκεδάζει.

Νίκος Κοκλώνης: Οι δηλώσεις του

Στην εκπομπή “Louis Night Show” με τον Λούη Πατσαλίδη βρέθηκε καλεσμένος ο Νίκος Κοκλώνης και προκάλεσε αίσθηση με τα όσα εξομολογήθηκε.

Ο παρουσιαστής αρχικά δήλωσε: «Μπορώ να καθίσω με μια μπαγκέτα με τους φίλους μου στην παραλία και να περάσω τέλεια, μπορώ να πάω και να χαλάσω και το βρακί μου άμα δεν έχω λεφτά στο καλύτερο εστιατόριο ή club. Έβγαζα 5 εκατομμύρια ευρώ τη μέρα, αλλά ο Νίκος σήμερα είναι καλύτερος από τον Νίκο τότε. Δηλαδή, εγώ περνάω πιο καλά» είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, για το παρασκήνιο της συνάντησης που είχαν στο σπίτι του η Άννα Βίσση με την Δέσποινα Βανδή, ο Νίκος Κοκλώνης υπήρξε αποκαλυπτικός.

«Ενώ είχα πει χιλιάδες φορές στην Άννα Βίσση και την Δέσποινα Βανδή να κάνουμε αυτό στο J2US, κάποια στιγμή μου λέει η Άννα «Γιατί όχι»; Κι έρχονται σπίτι μου πέντε μέρες πριν από την εκπομπή η Άννα και η Δέσποινα. Έρχεται πρώτα η Δέσποινα, μπαίνει μέσα η Άννα και λέω «Τώρα Θεέ μου πώς θα το διαχειριστώ»; Ανοίγει την πόρτα, κοιτάει, χαμογελάει και λέει η Άννα: «Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη». Κάθονται και 20 λεπτά μετά καμία σημασία σε μένα» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε όλα όσα είπε ο Νίκος Κοκλώνης στο σχετικό βίντεο του zappit:

Αυτά αποκάλυψε ο Νίκος Κοκλώνης και μας άφησε πάλι άφωνους.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

“Μια πρόταση γάμου περίμενα” Απογοητευμένη η Βανδή στον τελικό του Just, άφαντος ο Μπισμπίκης της

“Θα το πω, δεν χρειάζεται να το κρύβω πλέον”: Ο Νίκος Κοκλώνης το παραδέχτηκε για πρώτη φορά και έγινε χαμός

«Με την Δέσποινα Βανδή χώρισαν οι δρόμοι μας, ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του, δεν είχαμε ποτέ μια δυνατή φιλία»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ