το-πρόσωπο-μου-έχει-παραμορφωθεί-σο-69377

«Το πρόσωπο μου έχει παραμορφωθεί»: Σοκάρει με τις φωτογραφίες και το μήνυμά της η Ρεγγίνα Μακέδου

Ανάγνωση: 2'

Η Ρεγγίνα Μακέδου δημοσίευσε το απόγευμα της Τρίτης 17/1 στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram 2 φωτογραφίες που μας αφήνουν άφωνους.Παλεύει με τη λευχαιμία και διατηρεί θετική στάση απέναντι στη ζωή. Μας δίνει δύναμη ψυχής και μας συγκλονίζει με το θάρρος της. Ανέβασε μία φωτογραφία πριν τις χημειοθεραπείες και μία μετά, για να δούμε τη διαφορά.

Ρεγγίνα Μακέδου: Η ανάρτηση

«Δες τις δυο φωτογραφίες! Ξέρεις τι είναι φάρμακο? Χημεία? Κορτιζόνη? Ξέρεις τι είναι εκτός από όσα τραβάς να βλέπεις τον εαυτό σου στο καθρέφτη παραμορφωμένο?

Πολλά κορίτσια που περνάνε κάποιο πρόβλημα και παραμορφώνεται από τα φάρμακα το πρόσωπο τους μου στέλνουν μηνύματα απεγνωσμένα! Πάντα λέω κοίτα την υγεία σου η εμφάνιση έρχεται δεύτερη, όμως τις καταλαβαίνω… και μετά λέω θα γίνει ξανά όπως πριν… και μένα μου τα παν άλλες κοπέλες που το πέρασαν, κοίτα να γίνεις καλά και όλα σιγά σιγά με τον καιρό θα αρχίσουν να επανέρχονται! Πρώτα όμως η υγεία μας!

Το πρόσωπο μου έχει παραμορφωθεί ξανά και ξανά και ξανά… δεν μου ήταν ευχάριστο όχι! Πίστευα όμως τα κορίτσια που μου έδιναν δύναμη και εγώ θέλω εσύ να πιστέψεις εμένα!!!

Και τα μαλλιά θα βγουν και το πρόσωπο θα φτιάξει συγκεντρώσου στον αγώνα σου και όχι στην εμφάνιση σου σε παρακαλώ!!! Άλλωστε είσαι πάντα όμορφη δες το!!!» έγραψε η Ρεγγίνα Μακέδου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Regina Makedou (@regina_makedou)

Ρεγγίνα Μακέδου: Φωτογραφίες

Κλείνοντας, η Ρεγγίνα Μακέδου είναι ένας άνθρωπος που αντιμετωπίζει με αισιοδοξία τα προβλήματα και τη ζωή. Μας δίνει δύναμη και κουράγιο και της ευχόμαστε τα καλύτερα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ