έχασε-22-κιλά-έκοψε-το-ποτό-περιζήτητη-ν-69195

Έχασε 22 κιλά, έκοψε το ποτό: Περιζήτητη νύφη η Γωγώ Τσαμπά:-Έγινε άλλος άνθρωπος σταματώντας τις καταχρήσεις

Ανάγνωση: 1'

Γωγώ Τσαμπά: Η αγαπημένη τραγουδίστρια φαίνεται πως άλλαξε πολλά πάνω της. Είναι πλέον αγνώριστη, ανανεωμένη και ευτυχισμένη! Είναι ωστόσο, το ίδιο εκρηκτική με ασάλευτο ταπεραμέντο. Κάποια stories στο instagram μας έκαναν να αναρωτηθούμε τι συνέβη στη Γωγώ Τσαμπά. Είναι πιο γοητετική από ποτέ στα 40 της και φανερά αδυνατισμένη.

Γωγώ Τσαμπά: Το ποτό στη δουλειά

Μπήκε σε πρόγραμμα και δε σταμάτησε να χάνει κιλά η Γωγώ Τσαμπά, σε σημείο που η αλλαγή στην εμφάνισή της δε μένει απαρατήρητη. Να σας θυμίσουμε ότι η ίδια έχει μιλήσει σε παλιότερη συνέντευξή της για την αλλαγή στην εμφάνισή της αλλά και για τον αλκοολισμό. «Μου περίσσευαν 22 κιλά, τα οποία δεν είχα τι να τα κάνω, άρα τα χάρισα κάπου αλλού», δήλωσε.

Και πρόσθεσε: «Έπινα αρκετά χρόνια στη δουλειά, αλλά επειδή δεν ήθελα να βλέπω αυτό που έβλεπα από τον εαυτό μου, το έκοψα. Το ποτέ δεν μου φαινόταν, αλλά πείραζε εμένα. Το έκανα για εμένα, να νιώσω εγώ καλά».

Η Γωγώ Τσαμπά εμφανίστηκε πρόσφατα σε πανηγύρι με φούξια κουστούμι και μας εντυπωσίασε με την εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της.

Γωγώ Τσαμπά: Φωτογραφίες

Η Γωγώ Τσαμπά είναι μια καταξιωμένη τραγουδίστρια της Ελλάδας. Τα τραγούδια της είναι μοναδικά και η προσωπικότητά της έχει παρασύρει όλους τους θαυμαστές της και την αγαπούν.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

H «νέα» Δήμητρα Κατσαφάδου: Το πριν και το μετά στο σώμα της μετά την μεγάλη απώλεια κιλών

Γωγώ Τσαμπά: «Ήταν πολύ ξαφνικό, έφυγε από τη ζωή από βαρύτατο αιμορραγικό εγκεφαλικό»

Στο στήνουν σε 3 μέρες, είναι 37 τμ, χωράει άνετα 7 άτομα και το εσωτερικό του είναι πολυτελές σαν σουίτα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ