νέα-μόδα-που-αλλάζει-τα-δεδομένα-γυναί-67097

Νέα μόδα που αλλάζει τα δεδομένα: Γυναίκες στο Μεξικό παντρεύονται δέντρα για να τα σώσουν

Ανάγνωση: 1'

Το πρόβλημα με το περιβάλλον έχει αναγκάσει πολλούς ακτιβιστές να στραφούν σε περίεργες λύσεις. Πιο συγκεκριμένα, πριν λίγους μήνες έγινε γνωστό ότι ακτιβίστριες παντρεύτηκαν τα δέντρα του Μεξικό. Κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο φωτογραφίες που δείχνουν γυναίκες να είναι ντυμένες νύφες και να αγκαλιάζουν τρυφερά κορμούς δέντρων.

Η ακτιβιστική ενέργεια

Και φυσικά δεν πρόκειται για γυναίκες που έχασαν τα λογικά τους και παντρεύονται φοίνικες και άλλα δέντρα, αλλά για ακτιβίστριες που συμμετέχουν σε μια ετήσια εκδήλωση που γίνεται με καλό σκοπό. Πρόκειται για μια εκδήλωση με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κόσμου για το πρόβλημα της παράνομης και ασύδοτης υλοτομίας και της καταστροφής των δασών.

Η εκδήλωση ξεκίνησε το 2014, όταν o περουβιανός ηθοποιός και ακτιβιστής Richard Torres παντρεύτηκε ένα δέντρο στην Κολομβία και έκτοτε κάθε χρόνο γίνονται τέτοιοι… γάμοι με δέντρα σε σημεία του πλανήτη όπου απειλούνται δάση. Φέτος η περίεργη γαμήλια τελετή έγινε στο San Jacinto Amilpas στο Μεξικό με δεκάδες γυναίκες να ντύνονται νύφες και να παντρεύονται δέντρα θέλοντας να διαμαρτυρηθούν για την αποψίλωση των δασών της περιοχής.

Και φυσικά δεν πρόκειται για γυναίκες που έχασαν τα λογικά τους και παντρεύονται φοίνικες και άλλα δέντρα, αλλά για ακτιβίστριες που συμμετέχουν σε μια ετήσια εκδήλωση που γίνεται με καλό σκοπό.

Φωτογραφίες

Το περιβάλλον είναι πολύ σημαντικό για τη ζωή μας, είναι το μάθημα που μας δίνει αυτή είδηση. Προσπαθούν αυτές οι γυναίκες να το προστατεύσουν με κάθε τρόπο.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Δάκρυσαν οι πάντες: Ρίγη συγκίνησης προκαλεί η νύφη που μεταφέρει με νοηματική στον γαμπρό τα λόγια του ιερέα

“Τεράστια διαφορά ηλικίας” Ο 93χρονος μεγιστάνας παντρεύτηκε την πεθερά του Νιάρχου

Επικός γάμος στην Κρήτη: Ο γαμπρός «παράτησε» την νύφη και το… έσκασε με την τουρίστρια!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ