φωτογραφία-από-το-μαιευτήριο-η-φωτειν-68889

Φωτογραφία από το μαιευτήριο: Η Φωτεινή Αθερίδη μας «συστήνει» τον νεογέννητο γιο της

Ανάγνωση: 2'

Όλοι οι γονείς όταν γίνονται γονείς νιώθουν απερίγραπτη χαρά και ενθουσιασμό. Η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας μας συστήνουν το νεογέννητο μωρό τους. Έκαναν το δεύτερο παιδί τους. Η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, ολοκληρώνοντας έτσι την προσωπική της ευτυχία δίπλα στον σύζυγο της και τον πρώτο τους γιο.

Η δημοσίευσή της

Λίγες ώρες μετά την ευχάριστη είδηση η Φωτεινή Αθερίδου δημοσίευσε στο instagram τις πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο περνώντας σε λεπτομέρειες για τη γέννα.

«15/5/2023 μια μερα που δε θα ξεχάσω ποτέ … γέννησα το δεύτερο παιδάκι μου με φυσιολογικό τοκετό (vbac), όπως λέγεται , καθώς το πρώτο το είχα γεννήσει με καισαρική ! Θέλω απλά να πω σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να ζήσουν αυτήν την εμπειρία και δε τα κατάφεραν την πρώτη φορά , να μην επιτρέψουν στο φόβο τους να τους εμποδίσει !

Ο φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική είναι ένα δικαίωμα που έχει κάθε γυναίκα αρκεί να έχει τον κατάλληλο γιατρό στο πλάι της ! Ευχαριστώ με όλη μου την ψυχή το Βασίλη Βεργέτη, αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο με τη σιγουριά του και την εμπειρία του έκανε το όνειρο μου πραγματικότητα !

Ευχαριστώ και τη μαία μου Νόπη Κυριακιδου για τη στήριξη της όλες αυτές τις ώρες ! Δε θα καταφέρναμε τίποτα χωρίς εκείνη. Ευχαριστώ θερμά το μαιευτήριο για την υπέροχη φιλοξενία του , για το φανταστικό προσωπικό του, την ηρεμία και την ασφάλεια που με έκανε να αισθανθώ. Με σωστή ενημέρωση και τους κατάλληλους ανθρώπους όλοι μπορούμε να κάνουμε πράγματα που δε φανταζόμασταν», έγραψε η Φωτεινή Αθερίδου.

Η δημοσίευση

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fotini Atheridou (@fotiniatheridou)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ