έρωτας-με-το-γυναικείο-φύλο-ο-στάθης-ψά-67105

Έρωτας με το γυναικείο φύλο: Ο Στάθης Ψάλτης αγαπούσε τις ωραίες γυναίκες – Αυτές ήταν οι κατακτήσεις του

Ανάγνωση: 3'

Ο Στάθης Ψάλτης, γνωστός ηθοποιός και γόης της εποχής του. Τόσο στα νιάτα του όσο και αργότερα είχε αδυναμία στις γυναίκες. Οι κατακτήσεις του ήταν πολλές. Έτσι, η προσωπική του ζωή περιλάμβανε γάμους, ερωτικές περιπέτειες και χωρισμούς.

Στάθης Ψάλτης: Ο γάμος η κόρη και ο 3πλός αρραβώνας

Ο ηθοποιός παντρεύτηκε για πρώτη φορά σε ηλικία 17 ετών. Ο Στάθης Ψάλτης σε συνέντευξή του είχε δηλώσει πως ο γάμος του τότε, ήταν απλά μία νεανική τρέλα που όμως του άφησε την μεγαλύτερη χαρά της ζωής του… την κόρη του. Στη συνέχεια, ακολούθησε μία λαμπρή πορεία στον ελληνικό κινηματογράφο, όπου γνώρισε και την Καίτη Φίνου. Την αρραβωνιάστηκε τρεις φορές, αλλά ποτέ δεν έφτασαν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Στάθης Ψάλτης: Οι δηλώσεις τις συζύγου του

Η σύζυγός του είχε δηλώσει: «Με τον Στάθη έμεινα 5 χρόνια, αν και θα έπρεπε να χωρίσω από τον πρώτο χρόνο. Μετά ήρθαν έτσι οι καταστάσεις στη ζωή που δεν χωρίσαμε και έπρεπε να κάτσω μαζί του, άσχετα αν ο Στάθης είχε του κόσμου τις γυναίκες». Το 1986 χώρισαν και από τότε όπως αναφέρει η Espresso, παρελάσανε από την… καρδιά του (αλλά και από το σανίδι όπου εμφανιζόταν), πολλές νεαρές ηθοποιοί που έκαναν τα πρώτα τους βήματα μαζί του.

Στάθης Ψάλτης: Άλλες κατακτήσεις

Μερικές από αυτές, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ήταν η Χριστίνα Παππά, η Τζούλια Μπάρκα, η Λίζα Μαλινδρέτου και πολλές άλλες. Ο Στάθης Ψάλτης είχε μεγάλο κοινό. Από τις κοπέλες που τον θαύμαζαν ήταν και η Τάρια Μπούρα, η οποία είχε περάσει από τα εγχώρια καλλιστεία και στη δεκαετία του ’90 παρουσίαζε για πολλά χρόνια τη μόδα στον Πρωινό καφέ. Ο γάμος δεν άργησε να έρθει για τον Στάθη Ψάλτη και την ξανθιά καλλονή, αλλά δεν άντεξε καθόλου, με τα περιοδικά της εποχής να κάνουν λόγο για έναν γάμο- αστραπή.

Στάθης Ψάλτης: Ο τρίτος γάμος

Ο τρίτος γάμος του ήταν με την Χριστίνα Ψάλτη, η οποία ήταν στο πλευρό του μέχρι το τελευταίο λεπτό. Μάλιστα, η ίδια τον γνώρισε το 1995, αλλά πέρασαν αρκετά χρόνια μέχρι να παντρευτούν. Οι δυο τους έπαιζαν μαζί στο θέατρο τα τελευταία χρόνια, ενώ ο ίδιος έλεγε για εκείνη πως ήταν ένας πραγματικός άγγελος… «Μου την έστειλε ο Θεός για τα… τελευταία χρόνια της ζωής μου…», είχε πει.

Ο Στάθης Ψάλτης ήταν μια ιδιαίτερη προσωπικότητα. Λόγω των ρόλων του ήταν ευρέως γνωστός και είχε μεγάλη πέραση στις γυναίκες, κάτι που εκμεταλλεύτηκε.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

«Μόνο εγώ υπάρχω»: Η μοναδική φωτογραφία απ’ τον αρραβώνα Στάθη Ψάλτη με Καίτη Φίνου & η μακάβρια διαπίστωση

Σταύρος Καλιακούδας: Ο κασκαντέρ του Στάθη Ψάλτη που τον αντικαθιστούσε στις επικίνδυνες σκηνές – Έπαιξε σε όλες τις ταινίες του Δαλιανίδη

Την παράτησε πριν το γάμο: Στη φόρα η πραγματική αιτία χωρισμού Ρέμου-Μακρυπούλια, μαθεύτηκε 16 χρόνια μετά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ