είναι-της-κακιάς-ώρας-μιλά-έξω-από-τα-67457

«Είναι της κακιάς ώρας»: Μιλά έξω από τα δόντια η Ιωάννα Κουταλίδου για Ελληνίδες τραγουδίστριες προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων

Ανάγνωση: 2'

Η Ιωάννα Κουταλίδου, η γνωστή τραγουδίστρια, άφησε πίσω το χώρο του θεάματος. Σταμάτησε την καριέρα της στις πίστες και μιλάει για τις σύγχρονες τραγουδίστριες που δεν διστάζουν, σύμφωνα με τα λόγια της, να κάνουν οτιδήποτε, ώστε να γίνουν πρώτο όνομα.

Ιωάννα Κουταλίδου: Οι δηλώσεις της

Η Ιωάννα Κουταλίδου λέει «αντίο» στις πίστες γιατί δεν αντέχει τις «βίζιτες της κακιάς ώρας» που το παίζουν καλλιτέχνες! Η τραγουδίστρια, που γνωρίσαμε από το «Fame Story 2», μέσα από μία διαδικτυακή επιστολή, στην οποία χρησιμοποιεί σκληρούς χαρακτηρισμούς, περιγράφει ένα αδίστακτο star system.

«Ηρθε η ώρα να αποχωρήσω απ’ τα μπουζούκια. Η δουλειά μας έχει γίνει ένας περίγελος. Βαρέθηκα να συζητάω για δουλειές και να μπαίνω σε διαδικασία σύγκρισης με βίζιτες της κακιάς ώρας που έχουν πάρει ένα μικρόφωνο, ‘‘καβαλάνε” όποιον βρουν και ξεκινάνε να το παίξουν καλλιτέχνες» ξέσπασε η τραγουδίστρια και συνέχισε: «Συνάδελφοί μου αξιόλογοι, που σέβονται και υπηρετούν τη δουλειά μας άψογα, συζητάνε για δουλειές με 100 ευρώ μεροκάματο, επειδή δεν είναι στην κλίκα των gay, των drugs και της π@ρτούζας. Εχω μια κόρη δυόμισι ετών που πρέπει να μεγαλώσει κοντά μου για να είναι ευτυχισμένη. Δεδομένου του ότι δεν έχω υπάρξει βίζιτα ή ναρκομανής, για να μπορέσω να μπω στις κλίκες αυτές, αρνούμαι να συνεχίσω. Οι μόνοι που κάνουν κουμάντο είναι οι ‘‘μπράβοι”, οι προαγωγοί κι οι έμποροι ναρκωτικών».

Ιωάννα Κουταλίδου: «Ακατάλληλα για τα σκυλομάγαζα»

Η Ιωάννα Κουταλίδου δήλωσε, επίσης, πως θα συνεργαστεί καλλιτεχνικά με τον πρώην σύντροφό της Ανδρέα Κομπόση, με τον οποίο είχαν ανταλλάξει σκληρά λόγια στο παρελθόν και για ένα διάστημα απασχόλησαν έντονα τα social media με την κόντρα τους. Ωστόσο λίγες ώρες αργότερα ανασκεύασε τη δήλωσή της, αφαιρώντας το όνομά του από τη δημοσίευση. «Προτιμώ ν’ ασχοληθώ με υπέροχα, σοβαρά τραγούδια που θα κυκλοφορήσω… ακατάλληλα για τα σκυλομάγαζα. Δέχομαι μόνο σοβαρές προτάσεις από δω και πέρα κι έχω σκοπό ν’ ασχοληθώ με αυτό τον χώρο από άλλη σκοπιά».

Τέλος, η γνωστή τραγουδίστρια αποφάσισε να σταματήσει όλο αυτό που θεωρεί πως δεν της χρησιμεύει σε κάτι. Απομακρύνεται γιατί κουράστηκε  με το όλο σύστημα και τον βρώμικο χώρο.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

«Είδα ούφο με τα μάτια μου»: Η Ελένη Χατζίδου μιλάει για τη «συνάντησή» της με εξωγήινους

Μέμος Μπεγνής: «Δεν μπορώ να συζώ και να βλέπω τον ίδιο άνθρωπο όλη μέρα, θα κάνω εμετó»

Ο Αλέξης Κούγιας Παραιτήθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός – Ο λόγος που το έκανε και οι αντιδράσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ