Πάντα, όσα χρόνια και να περάσουν, το χωριό σου θα είναι πάντα ο τόπος που σου φέρνει πολλές αναμνήσεις, αρώματα, και μυρωδιές μιας άλλης εποχής. Νιώθουμε μια νοσταλγία και μας λείπει. Σίγουρα θα θυμάστε το φουρνιστό ψωμί στον ξυλόφουρνο της γιαγιάς στην αυλή και το πόσο νόστιμο ήταν χωρίς να συγκρίνεται με τα ψωμιά που έχουμε συνηθίσει σήμερα.
Η διαδικασία της δημιουργίας ενός καρβελιού
Η αξία της παράδοσης και η διαδικασία της ζύμωσης ήτανε μία ιεροτελεστία για τις γιαγιάδες περισσότερο που τις βλέπαμε συχνά στον ρόλο του φούρναρη. Πλέον με τα έτοιμα και εργοστασιοποιημένα προϊόντα έχουν ξεχαστεί για τα καλά ορισμένες παραδοσιακές συνταγές.
LifestyleΚάρολος Βιδάλης: Αυτή είναι η αιτία θανάτου τουLifestyleΑυτή είναι η μεγάλη νικήτρια του The Voice of Greece
Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα
«Λουκέτο» για γνωστή αλυσίδα ρούχων- Τέλος 25 καταστήματα