ανατριχίλα-και-θλίψη-για-τον-παπαμιχα-68195

Ανατριχίλα και θλίψη για τον Παπαμιχαήλ: Εικόνες ντροπής από τον τάφο του-Παρατημένος και βρώμικος

Ανάγνωση: 2'

Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Έφυγε από τη ζωή πριν από αρκετά χρόνια και χιλιάδες θαυμαστές έδωσαν το παρόν στο τελευταίο αντίο του. Ο δημοφιλής ηθοποιός που άφησε  έμεινε για πάντα χαραγμένος στη μνήμη του κόσμου μέσα από τις συμμετοχές του σε θέατρο και κινηματογράφο. Ωστόσο, σήμερα ο τάφος του Δημήτρη Παπαμιχαήλ είναι πιο παραμελημένος από ποτέ και το θέαμα προκαλεί σοκ.

Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Εγκαταλελειμμένο το μνήμα του

Από την ημέρα που «έφυγε» από την ζωή ο Δημήτρης Παπαμιxάηλ, έχουν περάσει πολλά χρόνια. Η τελευταία του κατοικία δείχνει σημάδια εγκατάλειψης. Σε φωτογραφίες που δημοσίευσε το Χάι, φαίνονται πρασινάδες να έχουν βγει στο μνήμα του αείμνηστου ηθοποιού, μαραμένα λουλούδια παραμένουν στην θέση τους και όλα μαρτυρούν ότι κανείς δεν τον επισκέπτεται όχι μόνο για να τον περιποιηθεί, αλλά ούτε για να του ανάψει το καντήλι.

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές με τις ταινίες του, οι οποίες παίζονται μέχρι και σήμερα.

Όταν ο ηθοποιός «έφυγε» στην κηδεία του εκτός από τον γιο του Γιάννη Παπαμιχαήλ και τους συγγενείς του βρέθηκαν και χιλιάδες θαυμαστές του για να του πουν το τελευταίο «αντίο». Η ζωή του Δημήτρη Παπαμιχαήλ πρωταγωνίστησε στα εξώφυλλα των περιοδικών, ενώ μετά τον θάνατό του σχολιάστηκε και η διαθήκη του, η οποία δεν περιλάμβανε τον γιο του, αφού σύμφωνα με τον ηθοποιό ακολούθησε διαφορετικό τρόπο ζωής από τον δικό του…

Τέλος, είναι κρίμα να ξεχνάμε ανθρώπους που έχουν φύγει από τη ζωή. Ειδικά αυτός ο ηθοποιός έδωσε τόσα πολλά και δεν του αξίζει τέτοια μεταχείριση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ