η-κατερίνα-γερονικολού-είναι-αναμφίβ-65532

Η Κατερίνα Γερονικολού είναι αναμφίβολα μία από τις πιο όμορφες και ταλαντούχες ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης.

Ανάγνωση: 1'

Η Κατερίνα Γερονικολού, η γνωστή ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές σειρές, ταινίες και θεατρικές παραστάσεις. Είναι αναμφίβολα μία από τις πιο όμορφες ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης. Είναι πολύ ταλαντούχα και όλοι την καταλαβαίνουν από τα μαγευτικά γαλάζια της μάτια. Πολλοί την έχουν χαρακτηρίσει κατά καιρούς σαν πριγκίπισσα.

Κατερίνα Γερονικολού: Μερικές πληροφορίες για τη ζωή της

Η Κατερίνα Γερονικολού γεννήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου και είναι απόφοιτη της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής «Ίασμος» του Βασίλη Διαμαντόπουλου.Επίσης σπούδασε στο Τμήμα Νομικής του Παν/μίου Αθηνών και αποφοίτησε και από το Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει ήδη παίξει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, τηλεοπτικές σειρές αλλά και τον κινηματογράφο. Η πρώτη τηλεοπτική σειρά που συμμετείχε ήταν το 2008 σε ένα από τα επεισόδια της σειράς “Σε είδα”. Την ίδια χρονιά έπαιζε και στη σειρά «Υπάρχουν άντρες κι άντρες» σε σκηνοθεσία Βλαδίμηρου Κυριακίδη. Πιο μετά, ήρθε και ο ρόλος που την έκανε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό, στην κωμική σειρά του Mega «Λάκης, ο γλυκούλης», οπού υποδυόταν την Άννα, που ήταν η κόρη του Πέτρου Φιλιππίδη. Μεγάλη επιτυχία σημείωσε και το 2011 – 2012 στη σειρά του Mega Οι Βασιλιάδες .

Όσο για τον κινηματογράφο, έχει συμμετάσχει η Κατερίνα Γερονικολού σε πολλές ταινίες. Μία από αυτές είναι και το Bachelor.

Κατερίνα Γερονικολού: Δείτε φωτογραφίες της

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ