το-αποκάλυψε-ο-πέτρος-ξεκούκης-ο-πλού-67355

Το αποκάλυψε ο Πέτρος Ξεκούκης: «Ο Πλούταρχος πλήρωνε σε άστεγους τα ξενοδοχεία για να μένουν»

Ανάγνωση: 1'

Ο Πέτρος Ξεκούκης, ο γνωστός ηθοποιός έχει μιλήσει κάποιες φορές για διάφορες πτυχές της ζωής του. Έχει παίξει πολύ σημαντικούς ρόλους και μας έχει χαρίσει γέλιο. Του αρέσει η αλήθεια και το δίκαιο. Είναι ένας άνθρωπο που εκτιμά την ειλικρίνεια.

Πέτρος Ξεκούκης:Η δήλωση για για Γιάννη Πλούταρχο

Ο Πέτρος Ξεκούκης υπογράμμισε ιδιαίτερα τα εξής λόγια του: «Ήταν ρακένδυτοι και άστεγοι έξω από το θέατρο και όταν βγαίναμε δεν τους βρίσκαμε και μία μέρα λέω “τι γίνεται ρε παιδιά, τους διώχνουν; και μου λένε “όχι,τους πληρώνει ο Πλούταρχος ξενοδοχείο και πηγαίνουν και μένουν». Ο Γιάννης Πλούταρχος εκτός από ένας πολυτάλαντος καλλιτέχνης είναι και ένας άνθρωπος με βαθιές κοινωνικές ανησυχίες και αίσθημα προσφοράς.» Ο ηθοποιός Πέτρος Ξεκούκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Βαγγέλη Καράλη στην εκπομπή «ΣΟΥ ΚΟΥ Family» μίλησε για την περίοδο που συνεργάστηκε με τον Γιάννη Πλούταρχο ενώ αποκάλυψε μεταξύ άλλων άγνωστες πτυχές του φιλανθρωπικού του έργου.

Μέσα από αυτή τη δήλωση του ηθοποιού μπορέσαμε να δούμε και ένα άλλο πρόσωπο του γνωστού τραγουδιστή. Έκανε μια πράξη αγάπης μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτό τον τιμά πολύ.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Γιάννης Πλούταρχος: «Δεν περιμέναμε ότι θα κάνουμε πέντε παιδιά, ήθελαν να κρύψω τον γάμο μου και είπα “Όχι”»

Χείμαρρος ο Αρναούτογλου: «Δεν θέλω να τον δω τον Πλούταρχο και δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή! Έχω τα θέματά μου!»

«Σκέφτηκα να τα παρατήσω όταν…»: Οι δύσκολες ώρες του Γιάννη Πλούταρχου στην καριέρα του & η πάθηση που έχει από μικρός

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ