η-ζωή-νίκησε-αγγελούδι-που-γεννήθηκε-μ-65066

Η Ζωή νίκησε: Αγγελούδι που γεννήθηκε με τεράστιο όγκο στο πρόσωπο, μεταμορφώθηκε μετά από ιατρικό θαύμα

Ανάγνωση: 4'

Αυτή είναι μία από τις ιστορίες που αποδεικνύουν πως η επιστήμη έχει προχωρήσει με ραγδαίους ρυθμούς μέσα στα χρόνια και πως υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ανάγκη κάτι τέτοιο. Πολλές φορές ευγνωμονούν για αυτήν την εξέλιξη. Πρόκειται, λοιπόν, για ένα κοριτσάκι που προχώρησε σε διορθωτική επέμβαση στο πρόσωπό της, καθώς σε αυτό είχε έναν, ευτυχώς ακίνδυνο, όγκο. Η αλλαγή μετά την πετυχημένη εγχείρηση είναι εκθαμβωτική.

Ιατρικό θαύμα: Το ανεξήγητο γεγονός

Αν και η διαδικασία του τοκετού κρίθηκε ομαλή, το κοριτσάκι που γέννησε μία γυναίκα από τη Μοντάνα των ΗΠΑ, ονόματι Jennifer McGillis είχε έναν τεράστιο όγκο στο αριστερό της μάγουλο. Όπως γίνεται κατανοητό, η μητέρα και ο σύζυγός της και πατέρας Joe McGillis δεν πίστευαν στα μάτια τους, αφού κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν είχε προκύψει κάποιο πρόβλημα, καθώς πρόσεχαν αφούν ήθελαν πολύ να γίνουν γονείς. Ευτυχώς ήταν ένας καλοήθης όγκος, που μέχρι τότε τουλάχιστον, ήταν ακίνδυνος.

Αυτό όμως θα δημιουργούσε προβλήματα στην Sloan καθώς μεγάλωνε. Θέλοντας να χαρίσουν μια φυσιολογική ζωή στο κοριτσάκι τους, ο Joe και η Jennifer αποφάσισαν να εξετάσουν το ενδεχόμενο χειρουργικής επέμβασης. Η διαδικασία δεν θα ήταν εύκολη, και έπρεπε να μεταβούν στη Νέα Υόρκη για να δουν έναν ειδικό, που ονομάζεται Δρ. Milton Waner.

Σύσσωμη η οικογένεια απευθύνθηκε στον συγκεκριμένο επιστήμονα της ιατρικής για να ακούσουν την άποψή του. Η χειρουργική επέμβαση έμαθαν πως απαιτούσε μια τομή ακριβώς κάτω από το μάτι του παιδιού, και άλλη μία μεταξύ της μύτης και του μάγουλου. Θα ήταν μια λεπτή διαδικασία, ενώ η κύρια δυσκολία ήταν να αποφευχθεί η επαφή με τα νεύρα του προσώπου της.

Ιατρικό θαύμα: Η περίπλοκη επέμβαση

Παρά το γεγονός ότι είχαν βρει τον κατάλληλο ειδικό, επειδή ήταν μία δύσκολη διαδικασία, η Jennifer έμεινε στο πλευρό της κόρης της μέχρι ν’ αρχίσει η επέμβαση. Οι δύο γονείς ένιωθαν κυριευμένοι από το άγχος. Η διαδικασία διήρκεσε πάνω από 5 ώρες αλλά ευτυχώς στο τέλος πήγαν όλα καλά!

Ωστόσο, ο γιατρός πρότεινε στους γονείς να του πάνε το κοριτσάκι άλλες δύο φορές για να αφαιρέσει και τον υπόλοιπο όγκο, καθώς ήταν τεράστιος και δεν ήταν σε θέση να τον αφαιρέσει όλο μαζί από την αρχή. Έτσι, θα μπορούσαν οι μυς του προσώπου της να αναπτυχθούν σωστά. Όσον αφορά το πώς τα πήγε η κόρη τους  με τη διαδικασία, η Jennifer είπε, «Όλα πήγαν τέλεια! Δεν φοβήθηκε καθόλου».

Ιατρικό θαύμα: “Μια ευκαιρία για μια καλύτερη ζωή”

Με την τελευταία επέμβαση να έχει ολοκληρωθεί, το σύνολο του όγκου αφαιρέθηκε με επιτυχία. Τη δεύτερη επέμβαση την έκανε όταν ήταν 14 μηνών. Χωρίς αμφιβολία, τα αποτελέσματα είναι αρκετά εντυπωσιακά. Και οι δύο γονείς είναι ικανοποιημένοι με την αξιοσημείωτη μεταμόρφωση του κοριτσιού τους. 

Όπως είχε πει η Τζένιφερ πρόκειται για: “Ενα θαύμα. Μια ευκαιρία για μια καλύτερη ζωή,”. Καθ’ όλη τη διετή δοκιμασία της, η Sloan ήταν ένα γενναίο κορίτσι. Χάρη στη φροντίδα των γονιών της οι οποίοι θα έδιναν τα πάντα για το μέλλον της κόρης τους, η Sloan τώρα θα μεγαλώσει με ένα υγιές και όμορφο χαμόγελο στο πρόσωπό της. Μακάρι αυτή να ήταν να η πρώτη και τελευταία σοβαρή περιπέτεια υγείας που κλήθηκε να αντιμετωπίσει το μικρό παιδί.

Το κοριτσάκι αυτό μας δίνει δύναμη και ελπίδα πως όλα θα πάνε καλά. Του ευχόμαστε τα καλύτερα για να χαρεί τη ζωή!

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Για εσένα που θες να κάνεις παιδάκι και δεν τα καταφέρνεις… απόψε το βράδυ προσευχήσου στον Άγιο Ευθύμιο τον Μέγα

Η ζωή της Κατίγκω Πατέρα: Η εφοπλίστρια που απαρνήθηκε τα πλούτη και έγινε μοναχή και ηγουμένη στο όμορφο νησί των Οινουσσών

Άγγελος Αντωνόπουλος: Ο διαχρονικός ζεν πρεμιέ και η σπάνια εμφάνιση στα 91 του – Παραμένει εξίσου γοητευτικός

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ