βαγγέλης-γιακουμάκης-το-εκκλησάκι-πο-65084

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Το εκκλησάκι που χτίστηκε στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Ανάγνωση: 1'

Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης συγκλονίζει μέχρι και σήμερα το πανελλήνιο. Η υπόθεση του αδικοχαμένου νεαρού από την Κρήτη που σπούδαζε στα Γιάννενα και δεν έχει διαλευκανθεί ακόμα αν τελικά δολοφονήθηκε ή αν έκανε ο ίδιος κακό στον εαυτό του. Όπως φαίνεται, ο κόσμος στο νησί του δεν μπορεί να τον ξεχάσει και για αυτό τον λόγο οικοδόμησαν ένα μικρό εκκλησάκι στη μνήμη του.

Βαγγέλης Γιακουμάκης: “Το νέο σπίτι της ψυχής του”

Στο Σελλί Ρεθύμνου, στο οικόπεδο της οικογένειας, συντοπίτες του Βαγγέλη Γιακουμάκη έφτιαξαν ένα εκκλησάκι στη μνήμη του. Είναι αφιερωμένο στον Άγιο Ευάγγελο τον Μάρτυρα και ο κόσμος που συνέβαλε σε αυτήν την κίνηση το ονομάζει “το νέο σπίτι της ψυχής του Βαγγέλη”. Το φωτογραφικό υλικό προέρχεται από την κυρία Δάφνη Σπύρου.

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Συνοπτικά η υπόθεσή του

Υπενθυμίζεται πως ο νεαρός ήταν 20 χρονών και σπούδαζε στα Γιάννενα. Αρχικά, τον αναζητούσαν οι δικοί του άνθρωποι, μέχρι που βρέθηκε η σορός του σε προχωρημένη σήψη, διαλευκάνοντας το μυστήριο γύρω από την εξαφάνισή του με τον πιο τραγικό τρόπο.

Ο 20χρονος ήταν πλέον νεκρός. Αυτό που δεν έχει διαλευκανθεί, όμως, ακόμα είναι αν ο νεαρός άνδρας έπεσε θύμα δολοφονίας, μιας και υπήρχαν μαρτυρίες που μιλούσαν για εκφοβισμό απέναντί του, ή αν τελικά αυτοκτόνησε.

Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και αυτό το παιδί έφυγε από τη ζωή άδικα. Το εκκλησάκι αυτό υπάρχει για να μην τον ξεχάσουμε ποτέ και να προσπαθούμε πάντα να παλεύομε για τις αδικίες.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Κρήτη: Από το γλέντι στο νοσοκομείο 17χρονη μετά από μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ – Τρεις συλλήψεις

Θλίψη στο Τυμπάκι – Έσβησε ξαφνικά μέσα στο θερμοκήπιο του ο Αριστείδης Αυγενάκης

Ξυλοκόπησαν παιδί στη Κρήτη επειδή …φορούσε σκουλαρίκι και βερμούδα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ