δύναμη-και-ελπίδα-η-γιαγιά-ανθή-είναι-107-65440

Δύναμη και ελπίδα: Η γιαγιά Ανθή είναι 107 ετών και συγκινεί -Προσεύχεται καθημερινά για όλο τον κόσμο

Ανάγνωση: 2'

Η γιαγιά Ανθή είναι 107 ετών και είναι μια ξεχωριστή γιαγιά που μοιράζει καθημερινά αγάπη. Κοιτάζει κάθε πρωί τον ουρανό από το παράθυρο στο σπιτάκι της στην Άρτα και προσεύχεται στο Θεό να έχει καλά όλο τον κόσμο. Μας νοιάζεται όλους! Προσεύχεται για όλους μας. Η γιαγιά Ανθή είναι η πιο καλή, αγαθή και γλυκιά γιαγιά του κόσμου που βάζει όλους μας στις προσευχές της καθημερινά.

Γιαγιά Ανθή: Κάθε πρωί προσεύχεται για όλον τον κόσμο

Η Ανθή Οικονομίδη Κατσούλη γεννημένη το 1915 στο χωριό Καταρράκτης Άρτας εργαζόταν ως αγρότισσα και ήταν μητέρα 3 παιδιών. Δεν έφυγε ποτέ από το χωριό της και για χρόνια, κάθε πρωί, στέκεται μπροστά στο παράθυρο και προσεύχεται για όλο τον κόσμο. Ο εγγονός της, Δημήτρης Κατσούλης, είπε χαρακτηριστικά στον ant1.com:

«Η γιαγιά μου Ανθή είναι πνευματικός φάρος για μένα. Κάθε πρωί προσεύχεται για όλο τον κόσμο, για την οικογένειά της, τα εγγόνια και τα δισέγγονά της. Αγαπάει πολύ και την Κύπρο. Αυτό που με συγκινεί περισσότερο είναι η δύναμη που έχει στα 107 της για να συνεχίσει να το κάνει αυτό αβίαστα, αλλά με μεγάλη αφοσίωση και χαρά! Έχει βιώσει τον ίδιο τον Θεό στην καρδιά της…”

Γιαγιά Ανθή: Όλα είναι δυνατά αν υπάρχει αγάπη

Σύμφωνα με τον εγγονό της:” Μου δείχνει ότι η φλόγα της ψυχής δεν μπορεί να σβήσει από τη ματαιότητα αυτού του κόσμου. Μου δείχνει ότι όλα είναι δυνατά όταν υπάρχει αγάπη και αφοσίωση! Και όπως λέει: «Παιδί μου, να προτιμάς μια μέτρια ζωή, χωρίς έπαρση, να αγαπάς πολύ και να σέβεσαι» Αυτή είναι η Ανθούλα μας, η γιαγιά μου, η γιαγιά όλων μας”.

Ο εγγονός της, Δημήτρης Κατσούλης, είναι ένας ταλαντούχος και διάσημος βιολιστής στην Ελλάδα. Ο Δημήτρης έχει εμφανιστεί δίπλα σε πολλούς διάσημους μουσικούς και έχει εμφανιστεί σε πολλά μουσικά προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης σε όλη την Ελλάδα. Η Γιάγια Ανθή, έχει γίνει viral επιτυχία και έχει κοινοποιηθεί σε πολλά ελληνικά μέσα ενημέρωσης. Να τα χίλιασεις Γιαγιά!

Η γιαγιά Ανθή μας συγκινεί όλους και μας δίνει ελπίδα. Είναι όμορφο να ξέρουμε πως υπάρχει κάποιος εκεί έξω που νοιάζεται για εμάς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ