τεράστιο-παιδικό-δωμάτιο-έχει-τις-δια-67386

Τεράστιο παιδικό δωμάτιο, έχει τις διαστάσεις γηπέδου: Η Ολυμπία Χοψονίδου μας δείχνει για πρώτη φορά τον χώρο που κοιμίζει τα 6 παιδιά της

Ανάγνωση: 1'

Η Ολυμπία Χοψονίδου είναι η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη. Έχουν μαζί 6 παιδιά και περνάνε υπέροχα.Είναι από τα αγαπημένα ζευγάρια της Showbiz. Η ίδια η Ολυμπία ανήρτησε σε δημοσίευσή της τον τρόπο που έχουν διαμορφώσει το παιδικό δωμάτιο.Το μοντέλο και ο μπασκετμπολίστας έχουν αναλάβει το μεγάλωμα των παιδιών τους χωρίς καμία βοήθεια και είναι πολύ υπερήφανοι γι αυτό.

Ολυμπία Χοψονίδου και Βασίλης Σπανούλης: Αναλαμβάνουν μόνοι τους τον ύπνο των παιδιών τους

Η Ολυμπία Χοψονίδου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και πρόσφατα έκανε ακόμη ένα Q and A στον προσωπικό της λογαριασμό στο , όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το αν έχει βοήθεια όταν κοιμίζει τα παιδιά της με την απάντησή της να είναι αρνητική, λέγοντας ότι «δεν υπάρχει άλλος! Ή εγώ ή ο Βασίλης και καμιά φορά η θεία Βαλέρια Χοψονίδου, αν κάτσει μέχρι αργά!».

Μάλιστα, συνόδευε την απάντηση και με μία φωτογραφία από το παιδικό δωμάτιο, το οποίο φαίνεται απλό και ευρύχωρο.

Κλείνοντας, είναι και οι δύο υπέροχοι άνθρωποι που κάνουν τα πάντα για τα παιδιά τους. Τα αγαπούν πολύ και φροντίζουν για το καλύτερο της οικογένειά τους.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Άλλαξε μαλλιά έγινε μια άλλη: Η νέα εμφάνιση της Ολυμπία Χοψονίδου που μάγεψε τους πάντες

“Είναι 40χρονών αλλά δείχνει 20” Η Ολυμπία Χοψονίδου Άλλαξε λουκ στα μαλλιά της

Σπανούλης: «Με την Ολυμπία πιστεύουμε πολύ στον Θεό και θέλουμε να το περάσουμε στα παιδιά μας»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ