παράτησε-την-τηλεόραση-κάνει-το-όνειρ-67343

Παράτησε την τηλεόραση, κάνει το όνειρο της πραγματικότητα: Μια άλλη είναι σήμερα η Αντωνία Καλλιμούκου του πάνελ της Μενεγάκη

Ανάγνωση: 2'

Η Αντωνία Καλλιμούκου είναι μια κοπέλα που τη γνωρίσαμε από τον κόσμο της τηλεόρασης. Έκανε καριέρα σαν παρουσιάστρια και γενικότερα στα πάνελ γνωστών εκπομπών. Παρόλα αυτά αποφάσισε να αφήσει πίσω της αυτή την επιλογή και να ακολουθήσει το όνειρό της, να σπουδάσει νομική. Η πρώην παρουσιάστρια εργάζεται πλέον σε δικηγορικό γραφείο, ενώ όπως έκανε γνωστό μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κατάφερε να περάσει με κατατακτήριες εξετάσεις στην Νομική Σχολή Αθηνών!

Αντωνία Καλλιμούκου: Τι δημοσίευσε

Στην ανάρτησή της είπε ακριβώς: «Όταν αποφοίτησα από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, δεν περίμενα ποτέ, ότι μετά από χρόνια, θα έμπαινα και σε δεύτερο Πανεπιστήμιο, στη Νομική Σχολή Αθηνών! Η χαρά μου είναι μεγάλη, καθώς το διάβασμα και η μελέτη τόσων ωρών σε νομικά μαθήματα (Θεέ μου πόσες ώρες), έπιασαν τόπο (να φανταστείς παλαιότερα που δεν γνώριζα το αντικείμενο, ούτε ν’ακούσω γι αυτό). Ποτέ τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο! Έλεγα πάντα για τους κόπους – καρπούς…”

Συνέχισε γράφοντας: “Για ‘κεινες τις μικρές θυσίες που έγιναν βήματα & σε πήγαν παραπέρα. Την πρώτη φορά πέρσι, δεν τα κατάφερα αν και έφτασα κοντά. Απογοητεύτηκα, πικράθηκα, θύμωσα & είπα ότι δεν θα ξανά δώσω εξετάσεις. Τελικά όμως δεν νίκησε ο φόβος (έδωσα κατατακτήριες για 2η φορά). Κι αν ο φόβος είχε νικήσει, εγώ τώρα δεν θα σου μιλούσα γι αυτή τη χαρά κι ούτε θα έτρεμα από συγκίνηση.”

Έπειτα, έγραψε: “Θέλω να πω… Μη παρατάς τα όνειρα σου! Σφίγγε τα με ρίζες! Οι μεγάλες αποφάσεις, συνοδευόμενες από τόλμη, εντιμότητα, δύναμη και προσευχή, βρίσκουν κάποια στιγμή τον τρόπο να γίνουν όμορφες επιλογές ζωής. Ο άνθρωπος περνάει από Συμπληγάδες, ξυπνάει και σείεται η γη από τ’ απρόσμενο, παλεύει, αγωνίζεται, πονάει, χαίρεται, ελπίζει. Η ψυχή γεμάτη τόλμη, γεμίζει φως και προχωράει. Πριν καιρό, μια γυναίκα στον δρόμο μου είπε «…σε χάσαμε»…..«Εγώ με βρήκα», της απάντησα χαμογελώντας. Ευχαριστώ όσους μού έδωσαν κουράγιο στη προσπάθεια αυτή”.

Κλείνοντας η Αντωνία Καλλιμούκου ήρθε να μας δώσει ένα μάθημα ζωής. Μας παροτρύνει να μην αφήνουμε πίσω τα όνειρά μας και να μην τα παρατάμε. Ας της ευχηθούμε καλή επιτυχία στο νέο της ξεκίνημα και καλή σταδιοδρομία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ