συγκινεί-ο-τάσος-κωστής-για-την-περιπέ-68192

Συγκινεί ο Τάσος Κωστής για την περιπέτεια υγείας του: “Πάλεψα σκληρά με τον καρκίνο και εγώ και η γυναίκα μου”

Ανάγνωση: 2'

Ο Τάσος Κωστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μας άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό όταν μίλησε για την μάχη που έδωσε ο ίδιος αλλά και η γυναίκα του με τον καρκίνο. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τη μάχη που έδωσε το ζευγάρι, συγκινώντας μας.

Τάσος Κωστής: Ο πρώτος απολογισμός για την περιπέτεια υγείας του

Συγκεκριμένα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πάλεψα σκληρά με την ασθένειά μου. Όλη αυτή η εμπειρία δεν άλλαξε τον χαρακτήρα μου. Γιατί να αλλάξω; Είμαι καλός από άποψη. Αντιμετώπισα την ασθένεια δουλεύοντας και κάνοντας υπομονή. Πρώτα αρρώστησα εγώ και μετά η γυναίκα μου. Εκείνη τη στιγμή δεν καταλαβαίνεις, όταν σου λένε ότι έχεις καρκίνο, η γυναίκα μου λιποθύμησε».

Τάσος Κωστής: Η αντιμετώπιση του προβλήματος

Ακολούθως συμπλήρωσε: «Εγώ προσπάθησα να κρατήσω την ψυχραιμία μου, να καταλάβω σε ποιο στάδιο είμαι γιατί θέλω πάντα με το μυαλό μου να τα δουλεύω. Μου λέει ο γαστρεντερολόγος στο «Μεταξά» ότι θα ταλαιπωρηθείς, αλλά θα γίνεις καλά. Κι εγώ αυτό κράτησα. Δεν το είπα πουθενά και πήγαινα. Πόνους, φασαρίες, χειρουργεία, σωληνάκια, αλλά έβλεπα φως στο τέλος, δεν μου αρέσει να βλέπω αυτό που είναι ακριβώς μπροστά μου».

Τάσος Κωστής: Όταν έμαθε πως είναι άρρωστη και η γυναίκα του

Τέλος, τόνισε: «Όταν έμαθα ότι έχει η γυναίκα μου καρκίνο ταράχτηκα πιο πολύ γιατί κατάλαβα τι τραβάει αυτός που είναι έξω από το χειρουργείο. Εγώ έκανα οκτώ ώρες χειρουργείο, ήταν ένας “ύπνος”. Ξύπνησα, δεν κατάλαβα τίποτα, ούτε πόναγα, τίποτα. Αυτή όμως… Πέρασαν οκτώ ώρες μαρτύριο μέχρι να βγω εγώ από το “μαχαίρι”. Όπως πέρασα εγώ όταν έκανε χειρουργείο η γυναίκα μου κι εγώ ήμουν απ’ έξω».

Τέλος, ο Τάσος Κωστής είναι ένας από του πιο γενναίους ηθοποιούς. Αφού μίλησε για το πρόβλημα υγείας του, έδωσε σε όλους ένα μάθημα. Είναι γνωστός από τις πολλές σειρές και ταινίες που έχει παίξει. Όλες οι δουλειές του είχαν μεγάλη επιτυχία.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Μόνο συγκίνηση για τα μικρά αγγελούδια: Οι 4 μικρές μαχήτριες, νίκησαν μαζί τον καρκίνο και έβγαλαν μαζί την πιο γλυκιά φωτογραφία

Νεκρός πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός

Μαμά και κόρη πάλεψαν μαζί με τον καρκίνο και κατάφεραν να τον νικήσουν

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ