άλλαξαν-ζωή-βρίσκονται-μακριά-από-τα-φ-67122

Άλλαξαν ζωή, βρίσκονται μακριά από τα φώτα: 10 διάσημοι της ελληνικής showbiz που σήμερα έχουν “εξαφανιστεί”

Ανάγνωση: 1'

Στις μέρες μας μπορεί τη μια μέρα να είσαι στην κορυφή και την επόμενη να μην σε αναγνωρίζει κανείς. Είναι πολλοί οι ηθοποιοί, μοντέλα, τραγουδιστές που για ένα σημαντικό  χρονικό διάστημα υπήρξαν πραγματικά περιζήτητοι και είχαν κυριεύσει  τα μέσα αλλά σήμερα δεν έχουμε ιδέα που είναι και τι κάνουν. Πρόκειται για πρόσωπα που είχαν γίνει πολύ γνωστά, είχαν αποκτήσει το δικό τους φανατικό κοινό, που όμως σήμερα δεν γνωρίζει κανείς που είναι και με τι ασχολούνται.

Ποιοι είναι αυτοί

Οι ηθοποιοί Σταύρος Ζαλμάς, Χρήστος Μάντακας, η Μαρούσα Στρογγυόγλου, η οποία συμμετείχε στην σειρά “Άκρως Οικογενειακών” η Λουκία Πιστιόλα που έγινε γνωστή μέσα από την επιτυχημένη σειρά “Ζάχος Δόγκανος”, αλλά και η Κλαίρη Κατσαντώνη, γνωστή ως η Ελένη από την επιτυχημένη σειρά “Ρετιρέ”, έχουν χαθεί απότα φώτα της δημοσιότητας.

Το ίδιο συνέβη και με τα μοντέλα Ντένια και Σεράινα, όπως τις έμαθε το κοινό, από το reality “Next top model”. Ενώ όλοι θυμούνται τον νικητή του πρώτου Fame story, Νότη Χριστοδούλου και φυσικά τον Πέτρο, που έκανε τις παραδόσεις στην εκπομπή “Πάμε πακέτο” που παρουσιάζει μέχρι και σήμερα η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Φωτογραφίες

Ναταλία Λιονάκη

Πέτρος Γυφτόπουλος

Νότης Χριστοδούλου

Μαρούσα Στρογγυόγλου

Σταύρος Ζαλμάς

Λουκία Πιστιόλα

Χρήστος Μάντακας

Ντένια Αγαλιάνου

Σεράινα Καζαμία

Κλαίρη Κατσαντώνη

Κλείνοντας, είδαμε πως πολλοί άνθρωποι που μας απασχόλησαν πολύ στο παρελθόν με τη ζωή τους σήμερα είναι απλά εξαφανισμένοι. Τι απέγιναν άραγε και πως να είναι σήμερα;

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Αγνώριστη η Γιολάντα Διαμαντή: Δείτε πως είναι στα 51 της η πρώην Μις Ελλάς και ραδιοφωνική παραγωγός- Τη θυμάστε;

Αγνώριστος ο ο Θοδωρής Αντωνιάδης: Απομακρύνθηκε από την τηλεόραση μετά τη 10η Εντολή και τη Γενιά των 592 ευρώ

Σαν να μην πέρασε μια μέρα: Ο Ανδρέας Παρασχάκης 20 χρόνια μετά το BAR είναι κούκλος και γυμνασμένος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ