παράτησαν-τα-πάντα-στράφηκαν-στο-θεό-π-67137

Παράτησαν τα πάντα, στράφηκαν στο Θεό: Ποιες είναι οι διάσημες Ελληνίδες που εγκατέλειψαν τα εγκόσμια και αφιερώθηκαν στον μοναχισμό

Ανάγνωση: 2'

Στις μέρες μας τα πράγματα στην καθημερινότητα είναι δύσκολα. Πολλοί διάσημοι δεν το άντεξαν αυτό και προτίμησαν να ακολουθήσουν διαφορετικό δρόμο. Άφησαν τη showbiz οριστικά και αφιερώθηκαν στον Θεό και το μοναχισμό. Από τα φώτα της δημοσιότητας, την λάμψη της showbiz και του θεάματος, στον μοναχισμό και την απόλυτη αφοσίωση στον Θεό. Γύρισαν την πλάτη στα εγκώσμια και επέλεξαν ένα άλλο τρόπο ζωής μακριά από όλους και όλα.

Ηθοποιοί που επέλεξαν το μοναχισμό

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι αυτό της ηθοποιού Ναταλίας Λιονάκη, η οποία πλέον έγινε Μοναχή Φεβρωνία. Αμίλητη και ταπεινή χειροτονήθηκε μοναχή στον Άγιο Μάρκο στην Κένυα. Η περίπτωσή της απασχολεί τα media έντονα από το 2009, όταν και αποφάσισε να ακολουθήσει τον μοναχισμό.

Επίσης, ένα ακόμα παράδειγμα απόλυτης αφοσίωσης στον Θεό, είναι και αυτό της τραγουδίστριας Μαίρης Αλεξοπούλου. Όπως είχε δηλώσει η ίδια, κατάλαβε ότι όλα σε αυτό τον κόσμο είναι μάταια, όταν έχασε την κόρη της σε τροχαίο στο Κορωπί. Ήταν μόλις 18 ετών…

Η Αλεξανδριανή Σικελιανού ήταν μια από τις πιο όμορφες και γνωστές πρωταγωνίστριες την δεκαετία του ’90. Μετά τον χωρισμό της, αποφάσισε να γίνει μοναχή στα Ιεροσόλυμα. Αρχικά είχε διατελέσει και διοικητική υπάλληλος στο πατριαρχείο Ιερωσολύμων. Η απόφασή της αποδίδεται σε μια μεγάλη προσωπική απογοήτευση που βίωσε.

Τέλος, η κόρη του Πέτρου Φυσσούν, Άννια, είναι μια ακόμα περίπτωση γυναίκας που επέλεξε να αφήσει τα εγκώσμια, την υποκριτική και τα φώτα και να στραφεί στον μοναχισμό.Πλέον είναι η Μοναχή Πορφυρία και η τελευταία δημόσια εμφάνισή της ήταν στην κηδεία του πατέρα της.

https://youtu.be/zwmmJyIEEA4

Οι επώνυμες αυτές γυναίκες επέλεξαν να περπατήσουν τον δρόμο προς το Θεό αφήνοντας πίσω τους την καριέρα που έχτισαν.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

«Σας ευχαριστούμε για το ταλέντο σας»: Οι ηθοποιοί που έδωσαν ρεσιτάλ ερμηνείας και απογείωσαν τους ρόλους τους

Από καλλονή Ναταλία σε Μοναχή Φεβρωνία: Η σημερινή εικόνα της Λιονάκη 16 χρόνια από τη μέρα που στράφηκε στον Θεό

Το πήρε απόφαση, τέλος η Μουρμούρα μετά από 7 χρόνια: Αποχώρηση για ηθοποιό «βoμβα», στον αέρα η σειρά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ