είναι-περήφανοι-και-το-μοιράστηκαν-o-γι-68880

Είναι περήφανοι και το μοιράστηκαν: O γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης

Ανάγνωση: 1'

Όλοι οι γονείς περιμένουν τη στιγμή που το παιδί τους θα περάσει στο πανεπιστήμιο και μετά τη στιγμή που θα αποφοιτήσει, Αυτές οι καταστάσεις είναι χαρμόσυνες και συγκινητικές. Έτσι και ο γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, Αχιλλέας, αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. Οι γονείς του μοιράστηκαν μερικές στιγμές του στα social media.

Οι φωτογραφίες

O 22χρονος παρόλο που διατηρεί social media έχει φροντίσει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα. Είναι ο δεύτερος γιος και τρίτο παιδί του Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ.

Λίγα λόγια γι’ αυτόν

Ο Αχιλλέας-Ανδρέας φοιτούσε στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη, αλλά μεταξύ της παιδικής του ηλικίας και των πανεπιστημιακών του χρόνων, έζησε στο Λονδίνο με την οικογένειά του.

Το 2017, εμφανίστηκε σε μερικά επεισόδια της σαπουνόπερας The Bold and the Beautiful του CBS και έχει το καλλιτεχνικό του όνομα, Άκι Μίλερ.

Κλείνοντας, οι γονείς είναι πολύ περήφανοι για το γιο τους που κατάφερε να ολοκληρώσει τις σπουδές του και δεν δίστασαν να το δείξουν.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Με τα 5 βλαστάρια τους: Η Μαρί Σαντάλ ανέβασε φώτο με όλη τη «βασιλική» οικογένεια και πέτυχε ρεκόρ από likes

Φυσική ομορφιά: Η Μαρί Σαντάλ βγήκε στα 56 της χωρίς μακιγιάζ & εντυπωσίασε με την ομορφιά της

“Η Ελλάδα πεινάει κι εσείς”: Έγιναν θέαμα Μαρί Σαντάλ & Μαρία Ολυμπία για τα πανάκριβα λουκ τους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ