εδώ-μένει-πλέον-ο-κώστας-κεντέρης-η-υπε-66698

Εδώ μένει πλέον ο Κώστας Κεντέρης: Η υπερπολυτελής επιχείρηση στα Ζαγοροχώρια με τη συζυγό του Έλσα Ξαρχάκου

Ανάγνωση: 2'

Κώστας Κεντέρης: Ο μεγάλος Έλληνας Ολυμπιονίκης Κώστας Κεντέρης ζει πλέον έναν ήσυχο βίο τα τελευταία 11 χρόνια, δίπλα στη φύση, μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα αδιάκριτα βλέμματα.

Κώστας Κεντέρης: Η ζωή του σήμερα

Οι δημόσιες εμφανίσεις του σπανίζουν, καθώς ο ίδιος μαζί με την σύζυγό του, Έλσα Ξαρχάκου,έχουν αποφασίσει να περνούν το μεγαλύτερο διάστημα της ζωής τους ανάμεσα στα Ιωάννινα και τα Ζαγοροχώρια. Η σύζυγος του Ολυμπιονίκη μάλιστα κατάγεται από κει και συγκεκριμένα από το Μικρό Πάπιγκο. Η απόφαση του Κώστα Κεντέρη να παραμείνει εκτός αγωνιστικού στίβου παρέμεινα ακόμη και μετά την αθώωσή του από τον ΙΑΑF και τις αθωωτικές αποφάσεις των ελληνικών δικαστηρίων.

Κώστας Κεντέρης: H βίλα στα Ζαγοροχώρια

Μια πανέμορφη και απόλυτα ταυτισμένη με το φυσικό περιβάλλον ξενοδοχειακή μονάδα που αποτελείται από 8 κτίρια, 18 δωμάτια και σουίτες, ένα μοναδικά σχεδια­σμένο χώρο ευεξίας, το The Mountain Spa, καθώς επίσης και ένα φημισμένο εστιατό­ριο, το Veranda at 1700 Greek Organic Herbs Cuisine, το οποίο τροφοδοτείται από τους οργανικούς κήπους του θέρετρου που βρίσκονται μέσα στο Γεωπάρκο του Βίκου-Αώου.

Το αρχικό κτίριο, το οποίο χρονολογείται από το 1700 και έχει μια θαυμαστή ιστορία, ανήκε στην οικογένεια της συζύγου του Κώστα και το ζευγάρι επένδυσε στην επέκταση του χρησιμοποιώντας τοπικές πρώτες ύλες όπως πέτρα, χώμα, αρμολόγι και τεράστιους κέδρινους κορμούς. Το ξενοδοχείο αναπτύσσεται με απόλυτο σεβασμό στον απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς χώρο σε διάφορα επίπεδα, διεκδικώντας δικαίως τον τίτλο του πιο όμορφου μπαλκονιού στην χαράδρα του Βίκου, αλλά και στους οικισμούς μικρό και μεγάλο Πάπιγκο. Όσον αφορά στην εσωτερική διακόσμηση, το ζευγάρι έχει κάνει εξαιρετική δουλειά καθώς η παραδοσιακή αρχιτεκτονική των Ζαγοροχωρίων δένει τέλεια με τη λιτή, μοντέρνα αισθητική και τις υπογραφές γνωστών σχεδιαστών όπως των Philippe Strack, Castiglioni, Citterio, Urquiola, Le Corbusier, Zaha Hadid , Moooi, B&B Italia και Bisazza.

Ο Κώστας Κεντέρης παραμένει αναμφίβολα ένας από τους πιο ταλαντούχους πρωταθλητές που έχουν αγωνιστεί με την ψυχή τους. Με το ταλέντο του μπόρεσε να εξασφαλίσει μια καλή και άνετη ζωή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ