είναι-ξύπνια-η-κόρη-μου-τέτοια-ώρα-η-69045

«Είναι ξύπνια η κόρη μου τέτοια ώρα;»: Η Ράνια Τζίμα ευχήθηκε στην κόρη της για τη γιορτή της στον “αέρα”

Ανάγνωση: 1'

Η Ράνια Τζίμα εργάζεται ως παρουσιάστρια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και έχει μια κορούλα. Φαίνεται πως η παρουσιάστρια έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη της και κατά την διάρκεια της μαραθώνια βραδιάς για τις Εκλογές 2023, θέλησε να της ευχηθεί για την ονομαστική της εορτή.

Τα λόγια της

Πιο συγκεκριμένα, καλωσορίζοντας την Νάντια Γιαννακοπούλου από το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής στο πλατό της εκλογικής βραδιάς, η Ράνια Τζίμα σημείωσε χαρακτηριστικά τα εξής. «Χρόνια πολλά κ. Χατζιδάκι και κα. Γιαννακοπούλου. Εμένα που γιορτάζει η κόρη μου τώρα; Να της ευχηθώ από εδώ;».

«Πω πω! Άμα είναι ξύπνια τέτοια ώρα» συμπλήρωσε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA.

«Να ευχηθούμε χρόνια πολλά σε όλα τα δικά μας πρόσωπα! Και μένα γιορτάζει η γυναίκα μου» τόνισε, με τη σειρά του, ο Παύλος Χριστίδης από το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής με την Ράνια Τζίμα να προσθέτει πως «αφού αρχίσαμε τα χρόνια πολλά επί προσωπικού να πούμε όλοι χρόνια πολλά λέω».

Βίντεο

Η κίνηση αυτή της παρουσιάστριας ήταν πολύ γλυκιά. Έδειξε τον ανθρώπινο χαρακτήρα της και παρέσυρε και τους πολιτικούς να πουν χρόνια πολλά στους δικούς τους ανθρώπους.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Μελαχρινή και όμορφη όπως η μαμά της: Η κόρη της Ράνιας Τζίμα στήθηκε μπροστά στη κάμερα λίγο πριν τις ειδήσεις

Επιτέλους μετά από τόσες μέρες το είπε η Ράνια Τζίμα: Σε 13 λέξεις αποτύπωσε όλα όσα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας για τον Λύτρα

Κατακεραύνωσε η Τζίμα τον Στέφανο Κασσελάκη – «Έβγαλε τον σκύλο για τα αναγκαία; Ήμαρτον»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ