χρόνια-πολλά-και-σ-αγαπώ-η-τρυφερή-69033

«Χρόνια πολλά και σ’ αγαπώ»: Η τρυφερή ανάρτηση της Μαρί Σαντάλ με τη φωτογραφία-έκπληξη για τα γενέθλια του Παύλου

Ανάγνωση: 1'

Η προχθεσινή μέρα για τον Παύλο, το γιο του Τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ήταν ιδιαίτερη. Είχε τα γενέθλια του τα οποία γιόρτασε δίπλα στα αγαπημένα του πρόσωπα. Ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου έκλεισε 56 χρόνια ζωής και είχε φυσικά δίπλα του τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Η τρυφερή ανάρτηση της Μαρί Σαντάλ

Μάλιστα το βράδυ του Σαββάτου (20/05) η Μαρί Σαντάλ ευχήθηκε στον Παύλο δημόσια, με έναν ξεχωριστό, αλλά και χιουμοριστικό τρόπο. Πιο συγκεκριμένα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρί Σαντάλ ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία όπου κρατούν μια κάρτα με την ένδειξη: «Βγήκαμε ραντεβού;».

Η ίδια συνόδευε τη λεζάντα με ένα τρυφερό μήνυμα, στο οποίο έγραψε: «Απλά αγαπώ αυτή τη φωτογραφία! Τα πιο ευτυχισμένα γενέθλια στην αδελφή ψυχή μου. Η σοφία, η ευγένεια, η δύναμη, η πειθαρχία, το πείσμα του Ταύρου, η αίσθηση διασκέδασης και περιπέτειας με κάνουν τη νούμερο ένα θαυμάστρια σου. Χρόνια πολλά Παύλο. Σε αγαπώ πολύ πολύ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marie- Chantal G (@mariechantal22)

Κλέινοιντας, η οικογένεια πέρασε όμορφες στιγμές με τους φίλους τους τις οποίες μοιράστηκαν. Η αγάπη που υπάρχει μεταξύ τους είναι όμορφη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ