οι-πρώτες-φωτογραφίες-από-τον-γάμο-του-69042

Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο του γιου της Γιάννας Αγγελοπούλου: Απαστράπτουσα η μητέρα του

Ανάγνωση: 1'

Το τελευταίο παιδί της Γιάννας Αγγελοπούλου, ο Δημήτρης της, ντύθηκε σήμερα γαμπρός. Φαίνεται πολύ ευτυχισμένος. Παρακάτω θα βρείτε τις πρώτες φωτογραφίες από το γάμο.

Παντρεύτηκε το στερνοπούλι της οικογένειας

Η Γιάννα Αγγελόπουλου κρατά πάντα χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή και γι’ αυτό το λόγο η οικογένεια αποφάσισε να γίνει ο γάμος σε κλειστό κύκλο. Η τελετή του γάμου τελέστηκε σε εκκλησία στο Χαλάνδρι από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο. Ανάμεσα στους κουμπάρους του ζευγαριού και η σύζυγος του αδελφού του γαμπρού Έλλη Παπαδιαμάντη.

Η Λήδα Λογοθέτη και ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, ήταν συμμαθητές στο Κολλέγιο Αθηνών αλλά και αργότερα συμφοιτητές στο London School of Economics. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι αρκετά χρόνια μαζί, ωστόσο η πρώτη επίσημη εμφάνιση της Λήδας στο πλευρό του Δημήτρη έγινε κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης της 25ης Μαρτίου του 2021. Την ώρα που η η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», βρισκόταν στους επισήμους, ο Δημήτρης και η Λήδα παρακολουθούσαν την παρέλαση από το μπαλκόνι της Μ. Βρεττανίας.

Φωτογραφίες

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Μαρία Σολωμού… στο αρσενικό: Δείχνει 1η φορά το πρόσωπο του γιου της, Αλέξανδρου, και η ομοιότητα είναι σοκαριστική

Στέφανος Κασσελάκης: Ο κλειστός γάμος με τον Τάιλερ, το χωριό που διάλεξε, το κοστούμι σοκ, το 4ήμερο γλέντι και το προσκλητήριο

13 αξιοθαύμαστοι διάσημοι Έλληνες, που υιοθέτησαν παιδί και του έδωσαν απλόχερα την αγάπη τους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ