6-χρόνια-μετά-το-θάνατο-του-παντελή-παντ-69368

6 χρόνια μετά το θάνατο του Παντελή Παντελίδη: Φωτογραφίες που συγκινούν από το σημείο που έχασε τη ζωή του

Ανάγνωση: 1'

Παντελής Παντελίδης: Ο γνωστός τραγουδιστής έφυγε πριν 6 χρόνια από τη ζωή πολύ απρόσμενα. Όλα έγιναν γρήγορα και οι δικοί του άνθρωποι ακόμα προσπαθούν να συνηθίσουν στην ιδέα ότι δεν είναι πια κοντά τους. Όλη η Ελλάδα είχε μείνει άναυδη εκείνο το πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου του 2016 στο άκουσμα ότι ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του σε ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα στην Βουλιαγμένη.

Το σημείο όπου πέθανε

Ο δημοφιλής τραγουδιστής πέθανε ακαριαία στα 33 του χρόνια και σε μια στιγμή της καριέρας του που βρισκόταν στο πικ, με τις επιτυχίες να διαδέχονται η μία την άλλη.

Έξι χρόνια μετά από τον θάνατό του, όποιος περνάει από το σημείο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης που ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του δεν μπορεί παρά μόνο να γυρίσει το βλέμμα του…

Λουλούδια, φωτογραφίες αλλά και στίχοι αφιερωμένοι στον αγαπημένο τραγουδιστή θα στολίζουν για πάντα το σημείο που ο Παντελής Παντελίδης έχασε άδικα και νωρίς τη ζωή του…

Φωτογραφίες

Ήταν ένας τραγουδιστής που δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Όλοι αγαπήσαμε τα τραγούδια του και τον ίδιο και θα μείνει για πάντα στο μυαλό μας.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

«Και ιερόδουλη να…» Αποκαλύψει “Βόμβα” από τη Μίνα Αρναούτη 8 χρόνια μετά το θάνατο του Παντελίδη

Νεκρός πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός

Τραγωδία στη Θήβα: Νεκρό μωρό 1,5 έτους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ