συγκλονιστική-σόνια-τσεκίνι-τρέχω-γ-65274

Συγκλονιστική Σόνια Τσεκίνι: «Τρέχω για όλες τις γυναίκες» -Η γυναίκα-σύμβολο που τερμάτισε πρώτη στον αγώνα κατά του καρκίνου

Ανάγνωση: 2'

Το θάρρος της ψυχής και το πόσο ένας άνθρωπος είναι μαχητής φαίνεται πάντοντε τις δύσκολες στιγμές και σε εκείνες που πρέπει κανείς να σταθεί στα πόδια του. Η μαχήτρια ζωής Σόνια Τσεκίνι παραδίδει μαθήματα ζωής.

Την 1η θέση ανάμεσα στις γυναίκες κέρδισε στον 15ο Διεθνή μαραθώνιο δρόμο “Μέγας Αλέξανδρος” στη Θεσσαλονίκη η πρωταθλήτρια Σόνια Τσεκίνη με χρόνο δύο ώρες και 54 λεπτά. Η μεγάλη αθλήτρια που υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες, έτρεξε τον δεύτερο αγώνα της μέσα σε μία εβδομάδα,επιτυχγάνοντας μάλιστα να τερματίσει στην πρώτη θέση. Η δύναμη και η αποφασιστικότητα που βρήκε για να κατακτήσει έναν στόχο, αποκαλύπτεται παρακάτω. 

Τα λόγια της

Συγκινημένη μετά το τέλος του αγώνα της και ενώ μόλις πριν από λίγες μέρες έκανε χημειοθεραπεία αντιμετωπίζοντας προβλήματα υγείας είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενη και συγκινημένη, παίρνω δύναμη από τα παιδιά μου και τον σύζυγό μου, την οικογένειά μου που μου έδωσε κουράγιο είχα θέληση να φτάσω και να τερματίσω και μπορώ να πω ότι ο κόσμος με στηρίζει με τεράστια δύναμη.»

Σημειώνεται πως η Σόνια Τσεκίνι- Μπουδούρη διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού και στα τέλη Αυγούστου υποβλήθηκε σε επέμβαση και από τότε κάνει χημειοθεραπείες. Την περασμένη Κυριακή έτρεξε και στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας όπου τερμάτισε τέταρτη. «Τρέχω για την οικογένεια μου, τα παιδιά μου, όλες τις γυναίκες που υποφέρουν και όλο τον κόσμο που έχουν τις ίδιες περιπέτειες που περνάω εδώ» τόνισε η ίδια, που πρόσθεσε πως πριν τον αγώνα η μεγάλη της κόρη τής είπε πως και να μην έτρεχε, ήταν ήδη για εκείνη νικήτρια.

Η γυναίκα αυτή είναι παράδειγμα δύναμης προς όλους μας! Στέλνει μήνυμα συμπαράστασης σε όλες τις γυναίκες και μας συγκινεί.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Η πιο όμορφη πρωτοβουλία: Συνταξιούχοι συγκατοικούν για συντροφιά και οικονομία για να μην καταλήξουν σε γηροκομείο

Πράξη αγάπης στο παιδικό χωριό Φιλυρού: Ανεργη μανούλα αυτές τις Άγιες μέρες συγκέντρωσε για όλα τα παιδιά σοκολατένια αυγά, τσουρέκια, χυμους, μακαρονια κ.α.

Θρήνος: Αuτός είναι ο 34χρονος που έπeσε από τον Λευκό Πύργο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ