η-σπαρακτική-ανάρτηση-της-μητέρας-του-69024

Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας του κοριτσιού που είχε παρασυρθεί από το αμάξι του πατέρα της: «Καλό ταξίδι άγγελέ μου σε αγαπάμε»

Ανάγνωση: 1'

Το πιο σκληρό που μπορεί να ζήσει μια μάνα είναι να φύγει το παιδί της πρώτο από τη ζωή. Στη συγκεκριμένη μάλιστα περίπτωση μιλάμε για ένα θανατηφόρο τραυματισμό ενός μικρού παιδιού αφού παρασύρθηκε από το αγροτικό αμάξι του πατέρα της. Η ιστορία είναι τραγική.

Τα λόγια των γονιών

«Καλό ταξίδι άγγελέ μου, η μαμά ο μπαμπάς και η αδερφούλα σου, θα σε αγαπάμε για πάντα», γράφει η μητέρα του 2,5 ετών κοριτσιού.

Έγκυος στο δεύτερο παιδί

Η Κίσσαμος στα Χανιά αλλά και ολόκληρη η Κρήτη έχει βυθιστεί στο πένθος για τον αδόκητο χαμό του παιδιού που έδινε μάχη για τη ζωή του στη ΜΕΘ του νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ.

Η μητέρα του κοριτσιού, η οποία-σημειωτέον- είναι έγκυος στο δεύτερό της παιδί, σύμφωνα με το iraklionews.gr, αποχαιρέτησε το παιδί της μέσα κι από τα social media, με μια μαντινάδα και μια φωτογραφία του παιδιού.

Η ανάρτηση της μητέρας

Τέλος, η ιστορία αυτή είναι συνταρακτική. Το παιδί αυτό έφυγε άδικα και οι γονείς είναι συντετριμμένοι. Είναι ένας χαμός που δύσκολα ξεχνιέται.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ