θρίλερ-με-την-εξαφάνιση-4χρονου-αγοριο-68927

Θρίλερ με την εξαφάνιση 4χρονου αγοριού: το “Χαμόγελο του παιδιού” εξέδωσε Amber Alert

Ανάγνωση: 1'

Από τις πιο δυσάρεστες ειδήσεις που μπορούμε να ακούσουμε είναι η εξαφάνιση παιδιών. Δυστυχώς όμως αυτές οι ανακοινώσεις είναι πολλές. Συναγερμός έχει χτυπήσει από το «Χαμόγελο του Παιδιού» που εκδίδει Amber Alert, για τη εξαφάνιση ενός παιδιού, τεσσάρων ετών.

Έχει χαθεί από τον Δεκέμβριο

Όπως πληροφορεί το «Χαμόγελο του Παιδιού», στις 15/12/2022, μεσημεριανές ώρες, εξαφανίστηκε από το σπίτι του στην Αθήνα, ο Τουλμπουρέ (επ.) Ευγένιος (ον.), 4 ετών, με καταγωγή από τη Μολδαβία.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ανήλικου Τουλμπουρέ (επ.) Ευγένιου (ον.) και σήμερα 17 Μαϊου προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS κατόπιν Εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν σοβαροί λόγοι που θέτουν την ζωή του σε κίνδυνο. Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται ωστόσο πρέπει όσοι γνωρίζουν που βρίσκεται το ανήλικο παιδί, να ενημερώσουν άμεσα τις Αστυνομικές Αρχές και «Το Χαμόγελο του Παιδιού», καθώς είναι υπόλογοι στην δικαιοσύνη.

Περιγραφή του παιδιού

Ο Τουλμπουρέ (επ.) Ευγένιος (ον.) έχει μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, ύψος 1,10 και κανονικό βάρος ενώ δεν ήταν γνωστό τι ρούχα φορούσε.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Μακάρι να μπορέσει να βρεθεί αυτό το παιδάκι και πολλά άλλα που έχουν εξαφανιστεί ανά διαστήματα. Οι παιδικές αυτές αγνές ψυχούλες δεν φταίνε σε τίποτα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ