οι-γυναίκες-πέφτουν-στα-πατώματα-για-χ-69304

Οι γυναίκες πέφτουν στα πατώματα για χάρη του: Έτσι είναι σήμερα, στα 60 του, ο Ριτζ Φόρεστερ από την Τόλμη και Γοητεία

Ανάγνωση: 2'

Ριτζ Τόλμη και Γοητεία: Όλοι οι άνθρωποι όσο περνάνε τα χρόνια αλλάζουμε. Οι πρωταγωνιστές της “Τόλμης και γοητείας” όσο μεγαλώνουν ομορφαίνουν και γίνονται όλο και πιο γοητευτικοί.

Ριτζ Τόλμη και Γοητεία: Ο αστέρας των 90’s

Η σειρά στη συνέχεια προβλήθηκε σε πολλές χώρες του κόσμου, ανάμεσά τους και η Ελλάδα αποκτώντας το δικό της φανατικό κοινό. Και το δικό του φανατικό κοινό απέκτησε σύντομα και ο όμορφος πρωταγωνιστής, ο Ρίτζ Φόρεστερ τον οποίο υποδυόταν ο Ρον Μος. Επίσης, ο μελαχρινός ηθοποιός έκανε πολλές γυναικείες καρδιές να σκιρτούν και γρήγορα αναδείχθηκε σε είδωλο με τις αφίσες του να κοσμούν τα κοριτσίστικα δωμάτια.

Χρόνια αργότερα και ο Μος αποφάσισε να αποχωρήσει από τη σειρά, στεναχωρώντας τις θαυμάστριες του και όσους είχαν τη αντοχή να παρακολουθούν ακόμα “Τόλμη και Γοητεία”. Να σημειώσουμε εδώ πως από το αρχικό καστ μέχρι και σήμερα έχουν παραμείνει η Κάθριν Κέλι Λανγκ (Μπρουκ) και ο Τζον Μακ Κουκ (Έρικ Φόρεστερ).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pina Di Cola (@pinadicola)

Ριτζ Τόλμη και Γοητεία: Η σημερινή εμφάνιση

Ο Ρον Μος παράλληλα με την υποκριτική ασχολείται και με τη μουσική και φεύγοντας από τη σειρά αφοσιώθηκε σε αυτή του την αγάπη.

Σήμερα στα 69 του χρόνια, ο πάλαι ποτέ Ριτζ Φόρεστερ παραμένει το ίδιο γοητευτικός. Και μπορεί τα μαλλιά του να έχουν ασπρίσει, όμως, εξακολουθεί να διαθέτει ένα καλογυμνασμένο σώμα και σε καμία περίπτωση δεν πιστεύεις πως ο άνδρας αυτός απέχει λίγο από τα 70 χρόνια!

Πρόσφατα, ο ηθοποιός βρέθηκε στη Βουλγαρία και πήρε μέρος σε μια παραδοσιακή τελετή μαζέματος των σταφυλιών με την παρουσία ιερέα και τη συμμετοχή χορευτριών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ronn moss (@ronnmoss)

Ο πασίγνωστος ηθοποιός αποτελεί μέχρι και σήμερα sex symbol και κάνει όλες τις γυναίκες να πέφτουν στα πατώματα για χάρη του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ