μια-απόφαση-γυναίκα-σταμάτησε-να-κάνε-71446

Μια απόφαση: Γυναίκα σταμάτησε να κάνει δουλειές όταν ο σύζυγός της είπε πως δεν προσφέρει τίποτα στο σπίτι

Ανάγνωση: 4'

Οι δουλειές στο σπίτι, στη σύγχρονη εποχή, πρέπει να γίνονται από όλα τα μέλη του σπιτιού. Μόνο με δίκαιη διανομή θα λειτουργεί σωστά το σπίτι. Η Lindsey Donnelly είναι μητέρα δύο παιδιών που εργάζεται από το σπίτι ως social media manager. Έγινε viral με μια ανάρτηση που τους άφησε όλους άφωνους, καθώς οι περισσότεροι χρήστες ταυτίστηκαν μαζί της.

Τι συνέβη

Ο σύζυγος της Donnelly της τής είπε ότι δεν κάνει τίποτα στο σπίτι, οπότε κι εκείνη σταμάτησε να καθαρίζει. «Ο σύζυγός μου έκανε ένα σχόλιο για το ότι δεν κάνω τίποτα στο σπίτι, οπότε για δύο ημέρες, πραγματικά δεν έκανα τίποτα γύρω από το σπίτι», ανέφερε το κείμενο στην ανάρτηση της Donnelly στο TikTok. Στο video η γυναίκα πήγαινε από δωμάτιο σε δωμάτιο, βιντεοσκοπώντας ό,τι έβλεπε αφού σταμάτησε να κάνει δουλειές του σπιτιού.

Τα σακίδια των παιδιών της ήταν στη μέση του δαπέδου της κουζίνας, περιτριγυρισμένα από παιχνίδια και παπούτσια. Υπήρχαν βρώμικα πιάτα στους πάγκους και στο νεροχύτη. Περισσότερα πιάτα στην τραπεζαρία και καλάθια γεμάτα άπλυτα στο σαλόνι. Στο τελευταίο πλάνο της ανάρτησής της, η Donnelly βιντεοσκόπησε το μπάνιο, όπου υπήρχαν παιχνίδια μπάνιου στη μπανιέρα, σωροί από ρούχα στο πάτωμα και ένας νιπτήρας γεμάτος με προϊόντα μαλλιών. Η Donnelly έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: «Μετά έφυγα από την πόλη για ένα ταξίδι με κορίτσια» και χρησιμοποίησε το hashtag #marriagehumor.

Πολλά από τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της προέρχονταν από άλλες γυναίκες, οι οποίες είτε επαινούσαν τη Donnelly είτε ανέφεραν μι

α παρόμοια εμπειρία με τους δικούς τους συζύγους. «Είσαι τόσο αληθινή», σχολίασε μια γυναίκα, προτού ευχαριστήσει τη Donnelly για την ανάρτηση.

Η συγγνώμη του συζύγου της

Η Donnelly επέστρεψε στο TikTok με τον σύζυγό της δίπλα της, εξηγώντας ότι ζήτησε συγγνώμη για την προσβολή του. Στην επόμενη ανάρτηση, η Donnelly λέει στον σύζυγό της για το αρχικό video στο TikTok που έγινε viral. Γύρισε προς το μέρος του και του είπε: «Ξέρεις πώς μου είπες κάτι που με έκανε να νιώσω κάπως. Είπες ότι δεν έκανα τίποτα στο σπίτι, ότι δεν καθάριζα. Και έτσι δεν έκανα τίποτα για δύο μέρες, μόνο και μόνο για να σου δείξω τι συμβαίνει όταν όντως δεν κάνω τίποτα. Το παρακολούθησαν πάνω από 10 εκατομμύρια άνθρωποι».

Στο ίδιο video η Donelly τονίζει πως ο σύντροφός της είναι πολύ καλός, αν και πολλοί από τους ακολούθους της και όσους παρακολούθησαν το video σημείωσαν πως θα ήταν καλύτερο να τον αφήσει. Αυτή η τελευταία σημείωση εγείρε ένα μεγάλο debate στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, καθώς αρκετοί είναι εκείνοι που θεώρησαν ότι η όλη συμπεριφορά και αποδοχή της Lindsey Donelly είναι δείγμα για το πόσο χαμηλά είναι τα standard για τους άντρες στη σχέση. Μάλιστα, μία εκπαιδευτικός εξήγσε σε δικό της βίντεο, απαντώντας στο σχόλιο της Donelly για το πόσο καλός σύντροφος είναι ο σύζυγός της: «Ο ένας σύντροφος ακύρωσε τη δουλειά του άλλου, έτσι ο δεύτερος τη σταματά για να αποδείξει ότι ο πρώτος δεν έχει δίκιο. Κι όμως, παρά τη συγγνώμη, κανείς δεν μπαίνει στα παπούτσια του έστω και για λίγες ώρες. Κανείς δεν αναλαμβάνει να κάνει τη δουλειά του».

@lindsaydonnelly2 Then I left town for a girls trip… #marriagehumor ♬ Karma (feat. Ice Spice) – Taylor Swift

Τέλος η συγκεκριμένη κοπέλα έδωσε ένα μάθημα σε όλους τους ανθρώπους. Όλοι είμαστε ίσοι και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τα καταφέρουμε όλα μέσα σε μια πολύ βαριά καθημερινότητα.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

36χρονη καλλονή δίνει 5.000€ σε όποιον της βρει άντρα: «Είμαι μόνη μου εδώ και 5 χρόνια»

Κάνει το γύρο του ίντερνετ: Ελληνίδα γιαγιά παίρνει αγκαλιά την κόρη τουρίστριας στο μετρό για να την ηρεμήσει

Έμεινε “παγωτό”: Μυκονιάτης έδωσε 1 μπουκάλι νερό και 4€ σε τουρίστα, κι εκείνος του έκανε το καλύτερο δώρο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ