σάλος-με-τη-μαρία-σολωμού-απαίτησε-να-τ-70246

Σάλος με τη Μαρία Σολωμού: Απαίτησε να ταξιδέψει με τον σκύλο της, χωρίς βιβλιάριο, επειδή απλά είναι η… Μαρία Σολωμού!

Ανάγνωση: 3'

Σάλος έγινε με την Ζέτα Μακρυπούλια και την Sky Express που αντιμετώπισε θέμα με την εταιρεία καθώς καθυστέρησε λίγο. Μια ιστορία άσχημης εμπειρίας έχει και Μαρία Σολωμού με την ίδια εταιρεία. Και οι δύο ηθοποιοί έχουν υποστηρικτές που τις καταλαβαίνουν και συμφωνούν μαζί τους. Ωστόσο, η αεροπορική εταιρεία έχει εντελώς διαφορετική άποψη.

Μαρία Σολωμού: Τι της συνέβη

Όπως επεσήμανε η Μαρία Σολωμού, θα ταξίδευε με τον σκύλο της την προηγούμενη εβδομάδα για Θεσσαλονίκη ωστόσο της ζήτησαν το βιβλιάριό του, κάτι που δεν γνώριζε ότι πρέπει να υπάρχει στις πτήσεις εσωτερικού. «Την προηγούμενη εβδομάδα πέταξα για Θεσσαλονίκη και μπήκα ηλεκτρονικά να έκλεισα ένα εισιτήριο για εμένα και τον σκύλο μου. Μου είπαν ότι δεν μπορώ να κάνω online check, φαντάστηκα ότι θα πρέπει να ζυγίσουν το σκύλο νωρίτερα. Λέω οκ θα πάω λίγο νωρίτερα. Η μόνη υποσημείωση που βγήκε είναι ότι πέρα από τα λεφτά που μου πήραν για το πήγαινε – έλα του σκυλιού, είναι να έχω ταυτότητα ή διαβατήριο. Μου είπαν ότι πρέπει να έχω βιβλιάριο του σκυλιού» είπε αρχικά.

Η Μαρία Σολωμού συνέχισε: «Θα πίστευε κάποιος ότι λογικά ότι θα έπρεπε να είμαι ενήμερη και να ξέρω ότι τα σκυλάκια πετάνε με το βιβλιάριό τους. Δεν το φαντάστηκα γιατί αφενός δεν βγήκε κάποια υποσημείωση από κάτω, αφετέρου έχει τύχει να μην μου ζητήσουν ποτέ εμένα. Οπότε δεν ήξερα ότι για τις πτήσεις εσωτερικού χρειάζεται βιβλιάριο το σκυλί. Περίμενα κάνα τεταρτάκι, μέχρι να πειστεί η υπεύθυνη από τον άνθρωπο στο γκισέ να βγει έξω.

Βγήκε μόνο όταν πήγα να σηκώσω story επί τόπου. Πανικός. Ήρθε αυτή κι άλλη μία κυρία να μου πουν ότι δεν με ξέρουν και δεν ξέρουν αν έχω βιβλιάριο. Λέω “δεν με ξέρετε; Και γιατί χεστήκ@τε όταν είπα να ανεβάσω story; Και γιατί τρέξατε τότε; Επίσης μου είπαν ότι οι άνθρωποι έχουν αλλεργίες. Λέω “αλήθεια; Και με το βιβλιαράκι του σκυλιού δεν θα έχουν αλλεργίες;”. Πήρα ένα ασυνόδευτο, γύρισε το σκυλί στη μαμά μου, έπαθα πανικό μέχρι να φτάσει και θα πω ότι οι κοπέλες μέσα στην καμπίνα ήταν εξαιρετικές».

Κάπου εδώ να τονίσουμε πως η κυρία Σολωμού πιάνεται αδιάβαστη, αφού αναφέρεται στους κανονισμούς της εταιρείας πως σκυλιά και γάτες ταξιδεύουν ΜΟΝΟ με βιβλιάριο, όπως σας παρουσιάζουμε και στην παρακάτω φωτογραφία.

Και επίσης κάπου εδώ να σας ξεκαθαρίσουμε πως τα stories σας δεν αποτελούν απειλή για κανέναν, απλά επειδή είστε επώνυμες. Στην Ζέτα Μακρυπούλια άλλωστε αυτό γύρισε μπούμερανγκ, οπότε σταματήστε αυτή την αηδία να απειλείτε με stories.

Κλείνοντας, πρέπει να πούμε πως για να ταξιδέψει κάποιος είναι απαραίτητο να γνωρίζει όλους τους κανόνες και να τους τηρεί αυστηρά. Σε περίπτωση παραβίασης κάποιου κανόνα, η εταιρεία είναι υποχρεωμένη μας απαγορεύσει την είσοδο στο αεροπλάνο και εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ