την-πήρε-στην-πλάτη-της-για-να-μην-χάσει-70042

Την πήρε στην πλάτη της για να μην χάσει την εκδρομή: Η δασκάλα της Μάγκι περνάει το πιο όμορφο μήνυμα για τα παιδιά ΑμεΑ

Ανάγνωση: 1'

Μια δασκάλα πήρε στην πλάτη της ένα κοριτσάκι με εγκεφαλική παράλυση ώστε να μην χάσει την εκπαιδευτική εκδρομή του σχολείου στην φύση. Η Έλμα είναι η δασκάλα της μικρής Μάγκι και προσπαθούσε καιρό για να βρει λύση σχετικά με την εκδρομή. Τελικά αποφάσισε να κουβαλήσει την μικρή μαθήτρια στην πλάτη της.

Την πήρε στην πλάτη της για να μην χάσει την εκδρομή

«Με λένε Έλμα και διδάσκω σε ένα δημόσιο σχολείο στο Σικάγο. Ήμουν μέρος της ιδρυτικής ομάδας αυτού του σχολείου και από την πρώτη μέρα είχαμε μία διαφορετική ιδέα για το τι είναι δυνατό σε ένα δημόσιο σχολείο. Είχα επισκεφθεί διάφορα σχολεία σε όλον τον κόσμο και πάντα φέρναμε τις ιδέες μας.

Είμαι από την Ολλανδία και λατρεύω να ψάχνω διάφορους τύπους σχολείων. Έχω δει πολλά εκπληκτικά σχολεία, ιδιαίτερα στη Σκανδιναβία. Στα σχολεία μας φτιάχνουμε μία κοινότητα που φροντίζουμε ο ένας τον άλλον, καθώς και το περιβάλλον.

Η Μάγκι ήρθε στο σχολείο μας, στο νηπιαγωγείο. Είναι τόσο υπέροχο να τη βλέπεις να μεγαλώνει. Έχει εγκεφαλική παράλυση, πάθηση που επηρεάζει τους μύες και σνυεπώς της είναι δύσκολο να περπατήσει. Προσπαθήσαμε, συνεπώς, να της δώσουμε πολύ περισσότερα από όσα χρειαζόταν.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Αυτή είναι η Διασώστρια της 3χρονης: «Βγήκε από τη θάλασσα μελανιασμένη – Της έκανα ΚΑΡΠΑ και μετά από ένα λεπτό άρχισε να βγάζει το νερό»

Νεκρή ξαφνικά η 43χρονη Δήμητρα Τζήκα, μητέρα δύο παιδιών

Βούτηξε και δεν βγήκε ποτέ: Το τραγικό τέλος με πνιγμό σπουδαίου Έλληνα ζεν πρεμιέ στα 45 του

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ