ποτέ-δεν-είναι-αργά-για-όνειρα-53χρονη-δ-69922

Ποτέ δεν είναι αργά για όνειρα: 53χρονη δίνει ξανά πανελλαδικές εξετάσεις μετά από 35 χρόνια

Ανάγνωση: 1'

Οι πανελλαδικές εξετάσεις δεν έχουν όριο ηλικίας. Κάθε άνθρωπος μπορεί οποιαδήποτε στιγμή της ζωής του να αποφασίσει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Έτσι και στις φετινές πανελλήνιες σε σχολείο της Θεσσαλονίκης το πρωί της Παρασκευής έκανε την εμφάνισή της μια γυναίκα λίγο μεγαλύτερη. Παρευρέθηκε στην  πρεμιέρα των υποψηφίων των ΓΕΛ με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας.

Τα λόγια της

Ο λόγος για την 53χρονη Άννα Μοναστηριώτη, η οποία αποφάσισε να λάβει μέρος ξανά στις πανελλαδικές εξετάσεις 35 χρόνια μετά την τελευταιά φορά που βρέθηκε σε αυτή τη θέση.

Η ίδια δηλώνει ότι πάντα ήθελε να σπουδάσει Ψυχολογία στο ΑΠΘ και πίστεψε πως ήρθε η στιγμή να καταβάλει την δίκη της προσπάθεια, αφού ήδη τα δυο της παιδιά έχουν αποφοιτήσει από τις σχολές τους.

«Ήταν ένα όνειρο που πάντα ήθελα να πραγματοποιήσω. Φέτος είδα ότι μπορώ να το κάνω. Διάβασα μόνη μου, χωρίς καμία βοήθεια» δήλωσε η 53χρονη που εργάζεται σε αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

«Μου αρέσει η ψυχολογία και πιστεύω θα τα καταφέρω να περάσω στο ΑΠΘ. Είναι περίεργη αίσθηση να δίνει ξανά πανελλήνιες μετά από τόσα χρόνια» ανέφρε η κυρία Μοναστηριώτη, η οποία είχε άγχος πριν μπει στην σχολική αίθουσα αλλά πιστεύει πως είναι καλά προετοιμασμένη.

Έτσι, αυτή η γυναίκα μας διδάσκει να μην τα παρατάμε και πάντα να προσπαθούμε για το καλύτερο για τον εαυτό μας. Μας δίνει δύναμη και μας μαθαίνει να κυνηγάμε τα όνειρά μας.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Δίδυμη επιτυχία: Αδελφές από την Ιθάκη αρίστευσαν στις Πανελλήνιες με τον ίδιο βαθμό

«Έγραψα 20 Φυσική, 20 Χημεία, 20 Βιολογία. Δικαίωση!»: Μαθητής από την ακριτική Κάλυμνο μπήκε Ιατρική

19.800 μόρια, 1ος σε όλη την Ελλάδα: Μανώλης Σελεγγίδης, ο μαθητής που έκανε ρεκόρ βαθμολογίας στις πανελλήνιες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ