ανείπωτη-θλίψη-στην-πάτρα-42χρονος-έσ-70169

Ανείπωτη θλίψη στην Πάτρα: 42χρονος “έσβησε” μετά από σκληρή “μάχη” με τον καρκίνο αφήνοντας πίσω 3 παιδιά

Ανάγνωση: 2'

Πρόκειται για το θάνατο ενός πρώην εργαζομένου στη ΒΙΠΕ που διέμενε στην Εγλυκάδα Πατρών. Ανείπωτη είναι η θλίψη που προκάλεσε στην Πάτρα ο απρόσμενος και πρόωρος θάνατος του 42χρονου Παναγιώτη Κουμανιώτη.

Τι συνέβη

“Έσβησε” μετά από σκληρή και άνιση μάχη με τον καρκίνο. Ο 42χρονος ηταν πατέρας ήταν παντρεμένος με την Σοφία Τζώρτζη με την οποία είχαν αποκτήσει τρία παιδιά. Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή στον Άγιο Δημήτριο στο Ματαράγκα Αχαϊας. Ενώ, τη μνήμη του αδικοχαμένου ανιψιού της που έφυγε από τη ζωή στα 14 του χρόνια θέλησε να τιμήσει η Μάγδα Τσέγκου.

42χρονος πατέρας τριών παιδιών ‘έσβησε’ μετά από σκληρή και άνιση ‘μάχη’ με τον καρκίνο

Τι λένε οι δικοί του άνθρωποι

Θλίψη στη Ραφήνα: Πέθανε ο Νίκος Χατζής! «Πολυαγαπημένε, αδελφούλη μου, μας άφησες ξαφνικά! Πήγες να βρεις την μαμά και τον μπαμπά που αναζητούσες…» – “Ραγίζει” καρδιές η αδελφή του

Θλίψη έχει σκορπίσει στη Ραφήνα η είδηση του θανάτου του Νίκου Χατζή, με το μήνυμα της αδελφής του στα κοινωνικά δίκτυα να “ραγίζει” καρδιές.

«Πολυαγαπημένε, αδελφούλη μου, μας άφησες ξαφνικά! Πήγες να βρεις την μαμά και τον μπαμπά που αναζητούσες…»

Η αδελφή του Άρτεμις Χατζή, έγραψε: «Νίκο μας πολυαγαπημένε, αδελφούλη μου, μας άφησες σημερα πολύ ξαφνικά! Πήγες να βρείς την μαμά και τον μπαμπά που αναζητούσες τόσο… Όλη μου η ζωή έχει την εικόνα σου, τόσες αναμνήσεις… Θα μας λείψεις αφάνταστα και θα μας λείπεις πάντα».

Συλλυπητήρια να ευχηθούμε στους συγγενελις του του αδικοχαμένου Παναγιώτη, Η απώλεια αυτή είναι σίγουρα δύσκολη, καθώς μιλάμε για έναν πολύ νέο άνθρωπο.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Τραγωδία στον Ισθμό της Κορίνθου: Νεαρός εντοπίστηκε νεκρός στο κανάλι (video)

Τώρα είναι στην αγκαλιά της Παναγίας: Νεκρή 11χρονη – Έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου στις διακοπές

Κλαίει η Παναγία: «Έσβησε» 27χρονη παίκτρια ριάλιτι – Εκεί αφήνει την περιουσία της

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ