ο-πιο-πιστός-του-φίλος-60χρονος-κρητικό-65546

Ο πιο πιστός του φίλος: 60χρονος Κρητικός θάβει το αγαπημένο σκυλί του στον οικογενειακό τάφο σαν μέλος της οικογένειας

Ανάγνωση: 1'

Τα κατοικίδια είναι οι καλύτεροι φίλοι των ανθρώπων. Είναι δίπλα μας σε κάθε στιγμή.Δείχνουν ανιδιοτελώς την αγάπη τους και ποτέ δεν θα εγκαταλείψουν το αφεντικό τους, αν τους συμπεριφέρεται καλά. Έτσι, οι άνθρωποι πολλές φορές τα νιώθουν οικογένειά τους. Η σχέση ανθρώπου-σκύλου πολλές φορές ξεπερνάει αυτή μεταξύ ανθρώπων.

Τι έκανε ο 60χρονος Κρητικός αφού πέθανε το σκυλί του

Ένας 60χρονος κύριος ζούσε μόνος του τα τελευταία χρόνια με το σκύλο του και πριν από ένα χρόνο έχασε το σκυλί του καθώς πέθανε. Έτσι, έχασε τον πιο πιστό του σύντροφο και φίλο.

Ο κύριο αυτός του άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό. Προς έκπληξη όλων των συγγενών και φίλων του, ο 60χρονος πήγε στο νεκροταφείο της Νέας Αλικαρνασσού και σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει το cretalive, άνοιξε τον τάφο που εδώ και χρόνια φιλοξενούσε τη μητέρα του και έθαψε μέσα σε αυτόν το πιστό σκυλί του, δείχνοντας με αυτόν τον ασυνήθιστο τρόπο αλήθεια είναι, την αγάπη και το δέσιμο με το τετράποδο!

Κλείνοντας, το δέσιμο που χτίζεται μεταξύ ανθρώπου και κατοικίδια μπορεί να γίνει πραγματικά μοναδικό. Το αίσθημα της αγάπης και του ενδιαφέροντος είναι αυτό που κυριαρχεί.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Το Airbnb στην Κρήτη σε άλλο επίπεδο: Κρητικός αγόρασε σπηλιές που ζούσαν λεπροί και τις μετέτρεψε σε δωμάτια με τζακούζι

Νεκρός πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός

Υιοθεσία ζώου: Η 17χρονη μαθήτρια έσωσε ένα γαϊδουράκι και του χάρισε μια όμορφη ζωή

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ