θαύμα-ζωής-ήταν-εγκεφαλικά-νεκρός-και-69743

Θαύμα ζωής: Ήταν εγκεφαλικά νεκρός και λίγες ώρες πριν χειρουργηθεί για να δοθούν τα όργανά του… άρχισε να αναπνέει

Ανάγνωση: 3'

Η ιστορία του 18χρονου Λούις Ρόμπερτς συγκινεί όλους τους ανθρώπους παγκοσμίως.Είχε δοθεί επίσημη ανακοίνωση πως είναι νεκρός. Όλα ήταν έτοιμα, σύμφωνα με τους γιατρούς, για να προχωρήσουν στην αφαίρεση των οργάνων του για δωρεά. Ωστόσο, λίγο πριν συμβεί αυτό, ξεκίνησε να αναπνέει. Πρόκειται για ένα θαύμα από τα λίγο. Θαύματα συμβαίνουν ακόμα και τώρα. Η ιστορία του 18 χρόνου Λούις Ρόμπερτς χωρίς αμφιβολία είναι μία τέτοια.

Λούις Ρόμπερτς: Πως βρέθηκε σε κώμα

Ο Λούις κτυπήθηκε από ένα βαν πολύ άσχημα και οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν. Αυτό που μετέφεραν μάλιστα στην οικογένειά του, μετά το πολύωρο χειρουργείο ήταν πως εγκεφαλικά ήταν νεκρός.

Μόλις ξεπέρασε το αρχικό σοκ η οικογένεια, αποφάσισε πως ήταν καλύτερο να δοθούν τα όργανα του παιδιού τους, όπως ακριβώς έγινε και εδώ στην Αθήνα, με τον Ιάσονα. Ο Λούις Ρόμπερτς θα έσωζε με τη δωρεά των οργάνων του εφτά ανθρώπους που περίμεναν με τη σειρά τους για μεταμόσχευση οργάνων. Λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η διαδικασία για την αφαίρεση οργάνων, ο Λούις ξεκίνησε να αναπνέει. Η αδερφή του Τζέιντ μάλιστα λίγο πριν ήταν δίπλα του και του είχε ζητήσει να αναπνεύσει: «1, 2, 3 ανάπνευσε… Μία μεγάλη ανάσα»! Δεν είχε χάσει την πίστη της.

Όπως είπε η αδερφή του: «Μετά από πολλές εξετάσεις, από το νοσοκομείο μας είπαν πως ο Λούις είχε χάσει τη μάχη και εγκεφαλικά ήταν νεκρός. Υπογράψαμε τα χαρτιά που χρειάζονταν, είχαμε συζητήσεις που δεν πιστεύαμε ποτέ πως θα κάναμε και ήμασταν έτοιμοι να πούμε το ‘αντίο’ μας. Ο Λούις είχε πιστοποιηθεί και επίσημα νεκρός, αυτό είχε μεταφερθεί και στον ιατροδικαστή.

Λούις Ρόμπερτς:Τι συνέβη στο νοσοκομείο

Στη συνέχεια είπε: “Πήγα τα μεσάνυχτα και του κράτησα το χέρι. Του ζήτησα να αναπνεύσει και κοιτούσα να δω την καφέ γραμμή που παρακαλάγαμε τόσες μέρες να δούμε να κινείται. Του είπα Λούις ανάπνευσε σε παρακαλώ… Μας είπαν αυτό είναι αδύνατο και καταλαβαίνουν τη δύσκολη στιγμή της οικογένειας.

Επέστρεψα στο σπίτι και τότε με πήραν τηλέφωνο… Ο Λούις είχε ξεκινήσει να αναπνέει. Ο καρδιογράφος άρχισε να κτυπά, τα μάτια του διαστάλθηκαν, τα κύματα ανέβαιναν στην οθόνη σταδιακά και ο Λούις είχε επανέλθει στη ζωή…”.

Ο Λούις Ρόμπερτς είναι μόλις ο δεύτερος στον κόσμο που έχει επανέλθει στη ζωή.

Κλείνοντας, πρόκειται για ένα θαύμα που ήρθε για να μας δείξει πως δεν πρέπει να χάνουμε ποτέ τις ελπίδες μας. Πρέπει να έχουμε πίστη και να μην τα παρατάμε.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

“Την άκουσαν να ουρλιάζει” Φρικτός θάνατος για 19χρονη από επίθεση αρκούδας

Σκοτώθηκε και δεύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής σε 24 ώρες – Θλίψη για τον 31χρονο τερματοφύλακα, Χρήστο Σταυρόπουλο

Νεκρός πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ