παράδειγμα-προς-μίμηση-15χρονος-πλέκει-65127

Παράδειγμα προς μίμηση: 15χρονος πλέκει ρούχα για να πάρει φαγητό και φάρμακα στην ανάπηρη μητέρα του και συγκινεί το διαδίκτυο

Ανάγνωση: 2'

Ο 15χρονος André Müller, εκμεταλλεύτηκε το ταλέντο του στο πλέξιμο με στόχο να καταφέρει να μαζέψει χρήματα για την άρρωστη μητέρα του.Έπρεπε να λάβει ακριβή ιατροφαρμακευτική της κάλυψη και δεν είχαν άλλον τρόπο για να έχουν εισόδημα. Για να καλύψει τα έξοδα του σπιτιού και να φροντίσει την άρρωστη μητέρα του σκέφτηκε αυτόν τον τρόπο.

Η ανίατη ασθένεια της μητέρας

Αρχικά αυτό το αγόρι είναι μόλις 15 ετών και η μητέρα του, διαγνώστηκε με βρεφική παράλυση (πολιομυελίτιδα) και τώρα δεν μπορεί να εργαστεί. Έπρεπε να αλλάξει τον εαυτό του, να ωριμάσει, για να εξασφαλίσει την ευημερία και των δύο. Έπρεπε να πληρώσει το ενοίκιο, τα τρόφιμα και τα φάρμακα για τη Luciane, τη μητέρα του. Οι δύο ζουν σε ένα ενοικιαζόμενο σπίτι στη Santa Catarina στη Βραζιλία.

Αυτά, λοιπόν,είναι κάποιες δύσκολες και απαιτητικές υποχρεώσεις που ανέλαβε ένα νέο άτομο. Είναι τα πολύ περίπλοκα καθήκοντα του André, ο οποίος ωστόσο κατάφερε να τα εκπληρώσει. Χάρη στο ταλέντο του, δημιουργώντας υφαντά με βελονάκι. Αυτός ο νεαρός άνδρας κατάφερε να προχωρήσει. Είναι αφοσιωμένος στην πώληση μοναδικών και απίστευτων κομματιών, καθώς λαμβάνει ήδη παραγγελίες και από την Πορτογαλία.

Η απόφαση για να βοηθήσει οικονομικά

Λόγω όλων των εξόδων που δημιουργούνται, ο André αποφάσισε πριν από μερικούς μήνες να μοιραστεί την ιστορία του για να λάβει βοήθεια. Είναι σημαντικό πως ο έφηβος φρόντισε τη μητέρα του με τον καλύτερο τρόπο, δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό για να καλύψει τις ανάγκες της. Ωστόσο, η οικονομική κατάσταση τον ανάγκασε να ζητήσει βοήθεια για να καλύψει όλα τα έξοδα. Έτσι, με τη βοήθεια του κόσμου και των social media κατάφερε να συγκεντρώσει ένα ποσό που θα βοηθήσει αυτόν και τη μητέρα του.

Η συγκινητική του ιστορία, επομένως, και το αστείρευτο ταλέντο του μαζί με την αγάπη για τη μητέρα του κατάφεραν να του χαρίσουν χρήματα. Έτσι με τη σειρά του κατάφερε να εξασφαλίσει στη μητέρα του την απαραίτητη για να κρατηθεί στη ζωή ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Απελπισμένη μαρτυρία γυναίκας: Ο άντρας μου μιλάει κρυφά στο Facebook με μια παλιά του σχέση

Δύναμη ψυχής: “Ο πατέρας της την εγκατέλειψε παράλυτη αλλά εγώ νιώθω πολύ τυχερή που έχω αυτό το παιδί δίπλα μου”

Τους αποστόμωσε όλους: Τη φώναξαν στο σχολείο γιατί η κόρη της χτύπησε έναν συμμαθητή της-Απίστευτη απάντηση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ