δεν-είχε-βαφτεί-ποτέ-έκανε-full-makeover-60χρονη-μη-67200

Δεν είχε βαφτεί ποτέ, έκανε full makeover: 60χρονη μητέρα βάζει για πρώτη φορά make up και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό

Ανάγνωση: 3'

Η ομορφιά είναι μια αισθητική κατηγορία που διαφοροποιείται από το ένα άτομο στο άλλο. Παρόλο που η ομορφιά είναι κάτι που μας ελκύει και μας ικανοποιεί, δεν είναι το παν. Η πραγματική ομορφιά προέρχεται από την εσωτερική μας ισορροπία και αυθεντικότητα, ενώ το make up μας βοηθά να τονίσουμε και να ενισχύσουμε τα χαρακτηριστικά μας, όχι να τα αλλάξουμε. Μέσω του make up μπορούμε να μεταμορφωθούμε και να αναδείξουμε την προσωπικότητά μας, όμως η πραγματική ομορφιά πρέπει να πηγάζει από μέσα μας και να αντανακλάται στη στάση και στη συμπεριφορά μας.

Makeover: Ποτέ δεν είχε χρησιμοποιήσει makeup

Η Cindy που είναι μια μητέρα από το Οχάιο πάντως, ανήκει στην τελευταία κατηγορία. Η Cindy, ποτέ στη ζωή της δεν ενδιαφέρθηκε να μάθει πως βάφονται και ποτέ δεν ασχολήθηκε με τα μαλλιά της και τα φρύδια της. Αυτή η γυναίκα δεν τα χρειάζεται όλα αυτά, αφού τα μαλλιά της είναι υπέροχα και παραμένει όμορφη χωρίς να έχει ίχνος μακιγιάζ. Ωστόσο, το γεγονός ότι δεν τα χρειάζεται, δεν σημαίνει ότι δεν έχει την ανάγκη να πειραματιστεί με αυτά για να φτιάξει η διάθεσή της.

Ακόμα, η Cindy μετά από 60 χρόνια άγνοιας πάνω στο θέμα, διάβασε ένα βιβλίο σχετικό με μακιγιάζ και μαλλιά. Ήθελε πολύ να τα δοκιμάσει στον εαυτό της, αλλά δεν ήξερε και δεν είχε μάθει ποτέ τον τρόπο. Χρειάζονταν βοήθεια. Έτσι στα 60α γενέθλιά της, πήγε στο Makeover Guy για μια πρώτη ολική μεταμόρφωση.

Makeover: Η μεγάλη απόφαση

Εκτός από την περιποίηση, η Cindy ήθελε να μάθει τον τρόπο που έπρεπε να περιποιείται το δέρμα, τα φρύδια, το μακιγιάζ και τα μαλλιά της. Επίσης, πρέπει να σημειώσουμε πως ο άνθρωπος που την ανέλαβε, φοβήθηκε λόγω της έλλειψης εμπειρίας της Cindy, αλλά και των υψηλών απαιτήσεων που είχε. Ήθελε κάτι φρέσκο και νέο, αλλά δεν ήθελε κάποια έντονη αλλαγή στα μαλλιά της. Ζητούσε κάτι όμορφο, αλλά κάτι που θα μπορούσε εύκολα να στυλιζάρει και μόνη της.

Makeover: Το αποτέλεσμα

Τελικά, τα μαλλιά της Cindy κόπηκαν λίγο έτσι ώστε να πέφτουν ακριβώς κάτω από το πηγούνι της και πήγαιναν πολύ στο τετράγωνο σχήμα του πρόσωπό της. Ο κομμωτής επίσης, της έφτιαξε κάποιες αξιοζήλευτες μπούκλες! Τα φρύδια της απέκτησαν ένα όμορφο σχήμα, αφού τα έβγαλαν με κερί και ο καλλιτέχνης του μακιγιάζ της χάρισε ένα υπέροχο μακιγιάζ, κάνοντάς της ακόμη και φωτοσκιάσεις.

Όταν η μεταμόρφωση ολοκληρώθηκε, η Cindy ακτινοβολούσε. Ήταν ήδη μια φυσικά όμορφη γυναίκα, αλλά μετά από όλη αυτή την περιποίηση ένιωσε σαν θεά με τη νέα εμφάνιση της! Ήταν το καλύτερο δώρο γενεθλίων που της έγινε ποτέ! Τα λόγια της μετά το συνολικό της makeover ήταν: «Το λατρεύω, πραγματικά το λατρεύω και έχω μάθει τόσα πολλά». «Δεν μπορώ να πιστέψω όλες τις συμβουλές που μου δόθηκαν για το μακιγιάζ, τα φρύδια και τα μαλλιά μου».

Επομένως, αντιλαμβανόμαστε πόσο σημαντικό είναι να περιποιούμαστε τον εαυτό μας. Δεν χρειάζεται να γινόμαστε αγνώριστες. Η περιποίηση όμως είναι κάτι που μας τονώνει την ψυχολογία.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

“Με λένε Λένα και εξαιτίας της ομορφιάς μου δε μπορώ να πάω την κόρη μου σχολείο γιατί ζηλεύουν οι άλλες μαμάδες”

Σάστισαν οι περαστικοί: Ο Στέφανος Κασσελάκης δοκιμάζει μακιγιάζ στο δρόμο

«Έριξε» το Instagram: Χωρίς μακιγιάζ, ρετούς και φίλτρα- Η Κατερίνα Καινούργιου έδειξε το αληθινό της πρόσωπο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ