απελπισμένη-μαρτυρία-γυναίκας-ο-άντρ-72107

Απελπισμένη μαρτυρία γυναίκας: Ο άντρας μου μιλάει κρυφά στο Facebook με μια παλιά του σχέση

Ανάγνωση: 3'

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει η συγκεκριμένη ιστορία από μία σύζυγο που γράφει δημόσια το πρόβλημά της για το γάμο της που προσπαθεί να σώσει. Η γυναίκα μοιράζεται τον προβληματισμό της ότι ο άντρας της συνομιλεί από το Facebook με μία άλλη γυναίκα, η οποία μάλιστα είναι παλιά του σχέση και απευθύνεται στις ηλεκτρονικές αναγνώστριες για το τι πρέπει να κάνει με αυτό.

Διαβάστε την ιστορία

Με τον σύζυγό μου είμαστε μαζί από το 2010. Έχουμε μια κορούλα 7 χρονών και μέχρι πριν από 3 μήνες όλα κυλούσαν ομαλά. Αυτό άλλαξε όταν συνάντησε στο Facebook μια παλιά του σχέση με την οποία είχε να μιλήσει περίπου 20 χρόνια. Βρήκα μηνύματα που είναι λίγο πιο διαχυτικα από ότι θα έπρεπε ωστόσο, αυτός αρνείται οποιαδήποτε άλλη μορφή σχέσης. Να σημειώσω ότι η εν λόγω κυρία ζει στην Γερμανία έχει τρία παιδιά και είναι σε διάσταση με τον σύζυγό της. Παρόλα αυτά, όταν κατάλαβε ότι ξέρω, άλλαξε όλους τους κωδικούς έτσι ώστε να μην έχω πρόσβαση. Ποια είναι η άποψη σας; Ευχαριστώ.

Απάντηση:

Αγαπητή αναγνώστρια,

Μια σχέση στο πέρασμα του χρόνου χρειάζεται συχνά να επαναδιαπραγματεύεται και να επιβεβαιώνεται η επιθυμία των συντρόφων να είναι μαζί. Οι εξωτερικές αλλαγές του περιβάλλοντος και οι εσωτερικές αλλαγές της σχέσης είναι υγιές να θέτουν ερωτήματα και προβληματισμούς για το εάν η σχέση βαίνει καλώς.

Τέτοια ερωτήματα είναι και τα δικά σας. Λέτε λοιπόν ότι η μακρόχρονη πορεία της σχέσης σας έχει κυλήσει ομαλά και έχετε δημιουργήσει την οικογένεια σας. Αυτή η ομαλότητα που αναφέρετε επιδέχεται πολλών ερμηνειών. Μπορεί να σημαίνει μια αποσιώπηση κάποιων δυσκολιών προκειμένου να μην ταραχθεί η ηρεμία σας. Μπορεί να σημαίνει ότι έχετε αναπτύξει πολλούς τρόπους να επιλύετε προβλήματα και έναν λειτουργικό τρόπο να επικοινωνείτε.

Εάν έχετε νιώσει ότι μπορεί να υπήρχε ένα κουκούλωμα, έχετε μια χειροπιαστή και τρανταχτή αφορμή για να κινητοποιηθείτε ώστε να υποστηρίξετε πλέον έναν άλλον τρόπο να σχετιστείτε. Εάν από την άλλη θεωρείτε ότι ήδη το έχετε πάει καλά και σε προηγούμενες δυσκολίες στο παρελθόν σας, αξιοποιήστε την εμπειρία σας ώστε να θυμηθείτε και ξαναβάλετε στη σχέση σας τα δυνατά σας στοιχεία που σας έχουν βοηθήσει στο παρελθόν να βρείτε λύσεις. Στραφείτε ο ένας προς τον άλλον και οι δυο υπέρ της σχέσης σας. Εάν επιβεβαιώνετε τις επιλογές σας, τότε το πρακτικό κομμάτι έχει πολλές λύσεις για να επιλέξετε τη δική σας.

Σας ευχαριστώ.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Θρήνος στο ποδόσφαιρο: Νεκρός τερματοφύλακας μόλις στα 20 του χρόνια

Δάκρυσε η Παναγία: “Έσβησε” η γλυκιά Παρασκευή μόλις στα 12της χρόνια – Η τελευταία επιθυμία της

Αλεπουδάκι στη Ρόδο σώθηκε από θερμοπληξία χάρη σε φιλόζωους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ