κύριος-με-κ-κεφαλαίο-ο-λαζόπουλος-είπε-153012

Κύριος με Κ κεφαλαίο ο Λαζόπουλος: Είπε όλα όσα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας για Λύτρα και Κουτσελίνη

Ανάγνωση: 1'

Πολλοί έχουν μιλήσει για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα, όπως και για την άποψη που εξέφρασε η Ζήνα Κουτσελίνη περί καριέρας που καταστρέφεται, με τον Λάκη Λαζόπουλο να τοποθετείται επί του ζητήματος με το δικό του, ξεχωριστό τρόπο.

Ο γνωστός ηθοποιός, σε παράστασή του, αναφέρθηκε στην υπόθεση επιστρατεύοντας το χιούμορ του, το οποίο ήταν… βιτριολικό, τόσο για την φράση περί χάμπουργκερ και τσίζμπεργκερ από την παρουσιάστρια όσο και για τα σχόλια του Αλέξη Κούγια για ανδρική αντιμετώπιση.

Το σχόλιο του Λάκη Λαζόπουλου για Λύτρα και Κουτσελίνη που αποθεώθηκε

«Όταν σπούδαζα, δόξα τω Θεώ, είχαμε και τσίζμπεργκερ και χάμπουργκερ. Αν εκείνη την περίοδο πήγαινες να σπουδάσεις και δεν τα είχες αυτά, σου δημιουργείτο μια πάθηση, η οποία λεγόταν παρένθετη παραίσθηση του υποχονδρίου.

Αν ήσουν γυναίκα και δεν είχες φάει τσίζμπεργκερ ή χάμπουργκερ, θα είχες αυτή την πάθηση και δε ασχολιόσουν με τη γυναίκα που έχουν δείρει, αλλά με την καριέρα του θύτη της. Αν ήσουν άνδρας και δεν είχες φάει, θα έλεγες ότι είναι πολύ άνδρας, επειδή υπήρχε η συγγνώμη», ήταν το σχόλιο του Λάκη Λαζόπουλου, που κέρδισε το χειροκρότημα.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Εχει γίνει viral η Ζήνα Κουτσελίνη: Όταν δεν έχεις ούτε για τσίζμπουργκερ και σε βγάζουν έξω για φαγητό

Όλοι χειροκροτούν τον Λάκη Λαζόπουλο: Είπε με το «γάντι» όσα κανείς δεν τόλμησε για τη Ζήνα Κουτσελίνη

Επικός Light για Κουτσελίνη: «Η πονήρω, η αλεπουδιάρα, το έκανε επίτηδες για τα νούμερα»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ