η-μπηχτή-της-ματίνας-παγώνη-στον-γιώργ-152975

Η μπηχτή της Ματίνας Παγώνη στον Γιώργο Λιάγκα: «Εσείς περάσατε ωραίο Σαββατοκύριακο και καλά κάνατε»

Ανάγνωση: 1'

Η Ματίνα Παγώνη βγήκε ζωντανά στην εκπομπή όπου μίλησε για την πορεία της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα ο οποίος συνεχίζεται να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο έπειτα από ανακοπή καρδιάς. Στην αρχή όμως και αφού ο παρουσιαστής την καλημέρισε, δεν δίστασε να του πετάξει την σπόντα της για το Σαββατοκύριακο που πέρασε.

Όπως είδαμε, ο Γιώργο Λιάγκας ταξίδεψε με το σκάφος του στον Πόρο μαζί με την σύντροφό του Μαρία Αντωνά, όπου πέρασαν ένα όμορφο διήμερο μόνοι τους αλλά και με φίλους.

Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στην Ματίνα Παγώνη

«Σήμερα δεν είμαι στο νοσοκομείο, εμείς είμαστε δημόσιο. Και είμαστε σπίτι μας. Εγώ πέρασα δύσκολο Σαββατοκύριακο κύριε Λιάγκα. Εσείς περάσατε ωραίο Σαββατοκύριακο και καλά κάνατε. Εγώ έμεινα σπίτι μου γιατί έκανα ένα μικρό χειρουργείο», είπε η Ματίνα Παγώνη με νόημα και οι συνεργάτες τους γέλασαν χαμηλόνοντας το βλέμμα τους.

Με την ατάκα της γέλασε και ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγκας, που της απάντησε: «Περαστικά σας εύχομαι, ελπίζω να μην είναι κάτι σημαντικό. Το χαμόγελό σας φανερώνει ότι είναι κάτι πάρα πολύ μικρό. Αντιπαρέρχομαι το σχόλιο για το Σαββατοκύριακο. Καλά πέρασα. Πήγα μία ημέρα στον Πόρο και από χθες το πρωί είμαι εδώ, γιατί είχαμε αγώνες πόλο με τον γιο μου».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

“Σιγά μην την έπαιρνε με τα παιδιά” Στην Τήνο χωρίς τη Μαρία Αντωνά ο Λιάγκας, απολαμβάνει τις διακοπές του

Τέλος ο Γιώργος Λιάγκας! Η πρόταση που αρνήθηκε και η νέα εποχή

Τέλος η Μαρία Αντωνά;: Σούσουρο με τον Γιώργο Λιάγκα, βραδινή έξοδος με γνωστή “ξανθιά” δημοσιογράφος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ