τρύφωνας-σαμαράς-κοιτάζω-τον-καθρέφ-152866

Τρύφωνας Σαμαράς: «Κοιτάζω τον καθρέφτη και λέω φτου σου, κούκλα μου»

Ανάγνωση: 1'

O Τρύφωνας Σαμαράς παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «I Love Σου Κου» και τη Χριστίνα Βουδούρη και μεταξύ άλλων μίλησε για το χρόνο που περνάει, την τηλεόραση και τις πλαστικές επεμβάσεις.

Αναφορικά με την ηλικία του και τα χρόνια που περνάνε, ο αγαπημένος κομμωτής είπε χαρακατηριστικά: «Δεν με αγχώνει που μεγαλώνω, κοιτάζω τον καθρέφτη και λέω “φτου σου, κούκλα μου”, έτσι έλεγε και η Βουγιουκλάκη».

Ενώ για τις επεμβάσεις στο πρόσωπο και το σώμα είπε: «Δεν είμαι υπέρ των υπερβολικών πλαστικών επεμβάσεων, όσες φορές έκανα κάτι, έγινα χειρότερα. Δεν κάνω για παρουσιαστής, ταιριάζω καλύτερα δίπλα στον παρουσιαστή για να τον πειράζω».

Επίσης, ο Τρύφωνας Σαμαράς τόνισε ότι: «Δεν στεναχωριέμαι που δεν είμαι στην τηλεόραση, ο κόσμος πλέον δεν παρακολουθεί τηλεόραση. Στην αρχή φοβόμουν να πάω στο Celebrity, αλλά μετά ήθελα να μείνω, όμως η συνωμοσία που έγινε εκεί με έβγαλε έξω».

Πρόσθεσε το προσωπικό του σχόλιο, λέγοντας: «Μου αρέσει να τσαλακώνομαι, μπορώ να γίνω και Ρένα Βλαχοπούλου και Δημήτρης Χορν».

Για να καταλήξει ,ο Τρύφωνας Σαμαράς ανέφερε: «Με τη Ρούλα Κορομηλά είχαμε ανταλλάξει κάποιες κουβέντες γιατί δεν την έκανα σε ένα Μπράβο κι έφυγα. Όταν χτένιζα την Άννα Βίσση, έλεγε τη γνώμη του και ο Νίκος Καρβέλας. Ήταν να πάρω 5.000 ευρώ για ένα χτένισμα εδώ στην Ελλάδα, αλλά επειδή ήμουν καλός μού έδωσαν 10.000».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Τρύφωνας Σαμαράς: «Σταμάτησα την πıπίλα μετά τα 12 μου χρóνıα»

O Τρύφωνας Σαμαράς αποκαλύπτει: «Έκοψα την πιπίλα μετά τα 12 μου χρόνια»

«Ζαλίζει» το νούμερο: Ο Τρύφωνας Σαμαράς αποκάλυψε το μεγαλύτερο ποσό που έχει πάρει ποτέ για ένα χτένισμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ