συγκλονίζει-ο-γιώργος-καραμίχος-δεν-152858

Συγκλονίζει ο Γιώργος Καραμίχος: «Δεν είχα για χρόνια άδεια να δω το παιδί μου, ούτε στον εχθρό μου»

Ανάγνωση: 2'

Ο Γιώργος Καραμίχος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια σου» και προχώρησε σε μια δική του κατάθεση ψυχής με πολλά συγκλονιστικά λόγια από την πλευρά του.

Ο ηθοποιός μίλησε για τα παιδιά του αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με την κόρη του, Ρεγγίνα, κάτι για το οποίο είχε μιλήσει ξανά.

Τα μοναδικά λόγια του Γιώργου Καραμίχου

«Έκανα τη Ρεγγίνα στα 24 μου, είμαι 50 τώρα. Δεν ξέρω πως είναι να μην το έχει. Δεν ξέρω πως είναι το να μην είσαι μπαμπάς. Είναι σαν να διάλεξα μία από τις πιθανότητες. Για κάποιο λόγο δεν σκέφτηκα να διακοπεί η κύηση. Ήξερα ότι και εκείνη δεν μπορούσε να διακόψει την κύηση και πήρα την απόφαση “πάμε κι όπου μας βγάλει”. Χωρίσαμε μετά από λίγους μήνες και άλλαξε η ζωή μας. Πέρασα πράγματα που δεν το εύχομαι ούτε στον εχθρό μου. Δεν είχα άδεια για χρόνια να μην δω το παιδί μου. Υπάρχει και η νομοθεσία στην Ελλάδα που δεν βοηθάει για την συνεπιμέλεια. Μπορεί εύκολα ένας γονιός να χειριστεί το παιδί του.

Ό,τι και αν είναι ο άλλος γονιός – εκτός αν είναι κακοποιητικός – δεν έχεις το δικαίωμα να το στερείς από το παιδί. Το παιδί έχει ανάγκη να δει τους γονείς του. Δεν υπάρχει ο ιδανικός γονέας. Ο γιος μου είναι 10 ετών! Ζει στην Ελλάδα και με εμένα και τη μαμά του. Για αυτό γύρισα και εγώ από την Αμερική για να είμαι με το παιδί. Η μαμά του είναι Μεξικάνα. Ήρθε λόγω κορονοϊού, έγινε το lockdown. Η ίδια μπορούσε να δουλεύει online, ο μικρός πήγε σχολείο εδώ και αρνήθηκε να φύγει. Έγιναν κάποια συμβάντα. Μπήκαν με όπλο στο ιδιωτικό σχολείο της ξαδέρφης του. Κι όταν έμειναν εδώ και πήγε σχολείο μου είπε “νιώθω ήρεμη. Πάει το παιδί σχολείο και δεν φοβάμαι”».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

“Έχω παιδικό δωμάτιο χωρίς να έχω το παιδί”: Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Καραμίχος για την κόρη του

«Ο γιατρός κατεβάζει τη μάσκα και μου λέει…»: Ο Γιώργος Καραμίχος καθηλώνει μετά τη διάγνωση με καρκίνο

Επιτέλους, κάποιος το είπε: Ο Γιώργος Καραμίχος «φώναξε» για τα Τέμπη ό,τι σκεφτόμαστε όλοι οι Έλληνες σήμερα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ